Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Chaos na południu - 25.07

<< < (364/371) > >>

sc0rp:

--- Cytat: Gregorius w Marzec 18, 2011, 12:32:04 ---dodaj goonom jeszcze "przyjmowanie corpów do sojuszu i ładne ich okradanie"

--- Koniec cytatu ---

wtf? znasz przyklad bo obecne goony to jednak troche inny sojusz niz za czasow cartoona. nie zebym ich bronil poporstu nie slyszalem o takiej akcji.

Totalizator:

--- Cytat: Dark Flonoe w Marzec 18, 2011, 12:48:48 ---wtf? znasz przyklad bo obecne goony to jednak troche inny sojusz niz za czasow cartoona. nie zebym ich bronil poporstu nie slyszalem o takiej akcji.

--- Koniec cytatu ---

Nah, dalej scamujemy całe korpy ale nie przyjmujemy ich do sojuszu, ostatnio jeden dostał +5 przez pomyłke i im się utknęło w Deklein może stąd taka plota. Co do scamów to ofiarą padają głównie korpy które same się napraszają o wynajmowanie terenu u nas albo taki Phreeze z PL który miał wspaniały pomysł zapłacić goonowi z góry 50b za tytana bez żadnych zabezpieczeń

Gregorius:

--- Cytat: Dark Flonoe w Marzec 18, 2011, 12:48:48 ---wtf? znasz przyklad bo obecne goony to jednak troche inny sojusz niz za czasow cartoona. nie zebym ich bronil poporstu nie slyszalem o takiej akcji.

--- Koniec cytatu ---

Mówię o dawnych goonach z którymi jako tako miałem styczność. Nowych nie znam (to już nie są dla mnie gooni, tylko jakiś nowy twór - którego nie chcę oceniać, bo nie znam :D)

Anna Nietrzeba:

--- Cytat: Gregorius w Marzec 18, 2011, 12:32:04 ---dodaj goonom jeszcze "przyjmowanie corpów do sojuszu i ładne ich okradanie"

--- Koniec cytatu ---

Nie przyjmuja , tylko "ustawiają standingi" . Po czym czekamy na nowych "rekrutów" lecacych z całym dobytkiem przy wlotach do 0.0  ;D
Obowiazuje powszechnie akceptowana zasada NBSI czyli Not Blue Scam It  ;)

Gregorius:

--- Cytuj ---Nie przyjmuja , tylko "ustawiają standingi" . Po czym czekamy na nowych "rekrutów" lecacych z całym dobytkiem przy wlotach do 0.0
--- Koniec cytatu ---

Wniosek  :

Anna Nietrzeba
Korporacja: CBC
Sojusz: TNT

=

New Worlds Goon ?  >:D >:D >:D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej