Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Chaos na południu - 25.07

<< < (363/371) > >>

sc0rp:

--- Cytat: Herezja w Marzec 18, 2011, 12:14:46 ---Czyli PL nadal działa na zasadzie "Po trupach do celu" ... Exploity, haking itd. itp.

--- Koniec cytatu ---

no to wiadomo i potwierdzone jest od dawna sprzed czasow wojny z atlasem (bobbiego)

Gregorius:
A czego innego można się po nich spodziewać ? :D

Wstyd mi to mówić, ale chyba PL zszedł poniżej poziomu goonów.. (choć i oni mieli epizody obciążania serwerów z KB etc.).

[VIDE] Herezja:
Ciekawi mnie czy shakowanie serwera Mumble byłoby tak łatwe jak TS-a ?

sc0rp:

--- Cytat: Gregorius w Marzec 18, 2011, 12:20:46 ---Wstyd mi to mówić, ale chyba PL zszedł poniżej poziomu goonów.. (choć i oni mieli epizody obciążania serwerów z KB etc.).

--- Koniec cytatu ---
a czym jest poziom goonow:

goony:
- local smack - dziecinada
- bekania/pierdzenia/inne dziwne dzwieki na TS jak sie nic nie dzieje - j/w
- avoxerzy - chamowa
- scamowanie w jita - idiot test

pathetic legion
- local exploit - metagamming
- sphere - to nie tylko local exploit ale takze i modyfikacja (a wlasciwie optymalizacja) polaczenia z klientem eve pozwalajaca na zmniejszenie lagow - metagamming
- dosowanie serverow ts przeciwnikow z pewnoscia serverow NC i teraz SW - metagamming
- scamowanie innych corpow pod pozorem wynajecia terenow/moonow - ponizej krytyki
- avoxerzy - chamowa

--- Cytat: Herezja w Marzec 18, 2011, 12:21:53 ---Ciekawi mnie czy shakowanie serwera Mumble byłoby tak łatwe jak TS-a ?

--- Koniec cytatu ---
jesli jest ta sama infrastruktura to rownie latwe bo soft jest bez znaczenia moglby tam byc nawet i soft do zarzadzania bankiem - dos to jest dos i soft nie ma zadnego znaczenia - http://en.wikipedia.org/wiki/Denial-of-service_attack no chyba ze SW nie dosuja a hacza.

Gregorius:
dodaj goonom jeszcze "przyjmowanie corpów do sojuszu i ładne ich okradanie"

Nom, ogólnie gooni mnie bardziej irytowali - były takimi dziećmi neo... natomiast PL stał się przykładem przegranego dorosłego, który łapie się każdego możliwego sposobu (i chyba jest to nawet gorsze niż dziecinada goonów)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej