Śmietnisko > Oferty Pracy
[RL] Praca przez internet ?
Grevinsky:
To ja daje w 5 rozwiązanie na problem 4. Zakładasz firmę w Irlandii dostajesz nip europejski otwierasz sobie lokum w Polsce jako oddział i walisz polski system w jego wielka czarna dziurę spluwasz i pokazujesz faka na dowidzenia zarabiając kasę której nikt ci nie kradnie.
Poco płacić 40 % czy tam więcej w Polsce jak można w Irlandii do 250 tysięcy euro płacić tylko 12 %. No i żadnej biurokracji przy tym ... czyste zasady. Polecam
Ah... i jeszcze jak biznes plan dobry to wyciągniesz kilkadziesiąt tysięcy eu na start z kasy unijnej jeżeli zamerdasz i że niby pompujesz obcy kapitał czyli tutaj polski do Irlandii. A są hrabstwa które jeszcze nie wykorzystały kasy i chętnie ja rozdają :)
MightyBaz:
--- Cytat: sneer w Lipiec 26, 2010, 16:36:43 ---o tym to można długo pisać ale odpuszczę bo to moja branża :)
ci co się tak lewarują z reguły .... krótko żyją
i nie docierają do etapu pracy z domu
--- Koniec cytatu ---
hyhy, cos w tym jest, ale jak siekasz na mikrolotach w hedgingu, da sie przezyc. Lewar 1:10, i styka :P
sneer:
ej baz ....
waluty to takie samo aktywo finansowe jak każde inne - ma takie same zasady
to że instytucje promujące forex przekonują że na walautach gra się inaczej można sobie na półkę miedzy bajki wsadzić
MightyBaz:
to prawda, ale jak sie trzymac wlasnych regul to mozna wyjsc na plus. Osttanio np. ze skalpowania mam 2700, a strat po zamknieciu 1700, wiec daje rade
sneer:
baz ...
robisz mocno kierunkowego offtopa to raz
pokaż wyniki z długiego okresu to dwa
spróbuj z tego żyć to trzy
dziwnym trafem tylko 10-20% inwestujących zarabia
a na rynku walutowym uważam ze śmiertelność jest jeszcze większa ... nikt o zdrowych zmysłach nie namawia do tego postronnych
p.s. od 15 lat jestem na rynkach
6 lat prawdopodobnie kilku z was prowadziłem fundusz emerytalny :)
od prawie 3 na foreksie
żyję z tego od lat kilku
dom za to stanął
ale .... nigdy i nikomu nie będę mówił że rozwiązanie jego problemów finansowych leży na giełdzie lub foreksie .....
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej