Eve Online > Dyskusje ogólne

EvE staje się nudna

<< < (6/28) > >>

MightyBaz:
ziew...wlasnieczytam watek o przyszlosci evE, czesc miskow deklaruje zawieszenie subskrypcji, ciekawe dlaczego :P

CATfrcomCheshire:
Ja przychylam sie do opinii, ze jest tylko jedna jedyna wazna rzecz w EVE, dla ktorej warto grac - jest to niezwykle poszukiwana, najslodsza substancja w Nowym Edenie, czyli Lzy Kerbira. EVE to taka piaskownica, w ktorej ludzie sobie buduja zamki, imperia, sojusze, tytany, tylko ze zamiast piasku maja piksele. Im wiecej ludzi ma fun z budowania tych zamkow, im wiecej spedzaja nad nimi czasu i pieczolowicie je dopieszczaja, przywiazujac sie do nich i czyniac niemal niezniszczalnymi, tym wieksza potem frajda z rozwalenia tego wszystkiego w pyl w serii efektownych eksplozji. I tylko w ten sposb traktowana gra ma sens na dluzsza mete, i tak graja najlepsi  - Darkside, Pandemic Legion, i wiele innych malutkich organizacji terrorystycznych, np polskie VooDoo

edit: tak tez gra inna polska korporacja, Worm Nation, o ktorej bylo glosno pare dni temu na tym i innych forach. Doskonaly przyklad lez kerbira wycisnietych co do ostatniej slodkiej kropli.  ;D

Doom:
Dla mnie nie ma z kolei nic zabawniejszego jak wzięcie na buty cwaniaczka który kilka razy kozaczył z kolegami a jak przyszło do uczciwego starcia mano a mano zdychał jak lamiasty kerbirski bot. Wycie takich ludków na lokalu jest piękne :)

SokoleOko:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Lipiec 13, 2010, 13:32:10 --- np polskie VooDoo
--- Koniec cytatu ---

Dopisz PBN :P

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Lipiec 13, 2010, 13:32:10 ---edit: tak tez gra inna polska korporacja, Worm Nation, o ktorej bylo glosno pare dni temu na tym i innych forach. Doskonaly przyklad lez kerbira wycisnietych co do ostatniej slodkiej kropli.  ;D

--- Koniec cytatu ---

Ci to się raczej DALI wycisnąć niż sami wyciskali.

sneer:
tak - zadeklarowałem - raczej nikt mnie do tej pory kerbirem nie nazywał .....

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej