Eve Online > Dyskusje ogólne
Przyszłość Eve
MrMaaX:
--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 13, 2010, 11:06:16 ---- boost lowseca/FW - nie wcześniej niż za 18 miesięcy
--- Koniec cytatu ---
Jeśli każdy następny patch będzie "poprawiał" ap jak ten ostatni to ja nie mam nic przeciwko :)
future:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Lipiec 13, 2010, 13:22:53 ---powinni polaczyc Tranquility z chinskim serwerem, i dac chinczykom Jove Empire - ich nawet nie trzeba by namawiac do jakiegos RPG, maja taka mentalnosc, ze zaraz stworzyli by armie i wyruszyli na podboj reszty galaktyki w Jovianskich statkach, mowiac niezrozumialym jezykiem. Jak dla mnie bomba, zawsze uwielbialem masywne starcia flot po 1000 osob made by CCP ;D
--- Koniec cytatu ---
No i to jest genialny pomysł. Kusząca wizja... wielkie oblężenie Jita, Amarr... Potężne sojusze 0.0 tworzące jeden blok, aby odeprzeć inwazję... miodzio. W sam raz na letni sezon ogórkowy ;)
sneer:
zapomnij - wszystko co nas czeka to coraz bardziej anemiczne poszturchiwanie w null
gdyby nie rozwiązanie boba a potem wpadka goonów to mapa polityczna byłaby z grubsza stabilna od prawie roku - to jakiś mocno niechlubny rekord tej gry o czym się mało mówi.
eX:
No cóż... widzę, że CSM poruszyło temat tego tak zwanego "excellence", a CCP im odpowiedziało, że "everything is fine"... A ja po pół rocznej przerwie widzę, że UI jest najbardziej niedopracowane od czasu kiedy zaczynałem i okno dronek latało jak chciało. I widać, że CCP nie idzie drogą excellence, ale drogą "aby działało". Może to ich definicja excellence ? Jako tako działa więc jest super - jak w piosence - jest super, jest super, więc o co ci chodzi? :D
Mam nadzieję, że CSM troche jeszcze ich w tej kwestii pomęczy i wyjaśni, że gracze nie chcą masy nowych niedopracowanych features, ale o połowe mniej bardziej dopracowanych. Bądź ulepszenie już istniejących.
SokoleOko:
--- Cytat: eX w Lipiec 14, 2010, 09:26:52 ---UI jest najbardziej niedopracowane od czasu kiedy zaczynałem
--- Koniec cytatu ---
FleetFinder to bardzo dobrze narzędzie, wprawdzie na wczorajszym roamie przekonałem się, że jakoś chodzi gorzej niż na początku (okienko Fleet Composition odświeżało się cholernie powoli), ale i tak ogromny krok naprzód.
Co do tego eventu z Chinolami - w sam raz na sezon ogórkowy, tylko co dalej? Tu potrzeba systematycznej roboty.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej