Eve Online > Dyskusje ogólne

Przyszłość Eve

<< < (8/25) > >>

Goomich:

--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 13, 2010, 14:10:54 ---Ale generalnie, ta gra nie potrzebuje jakiejś rewolucji. Tylko dopracowania.

--- Koniec cytatu ---

Zdecyduj się, potrzebuje, czy nie? :P

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 13, 2010, 14:10:54 ---Łączenie serwerów i tak nie wchodzi w grę, bo gdyby Chinole mogli grać na normalnym (w sensie: ich niedemokratyczne państwo im na to pozwalało), to w ogóle nie byłoby chińskiego serwera.

--- Koniec cytatu ---
No nie wchodzi w gre wpuszczenie Chinczykow do sandboxa z EU i US, bo wtedy mogli by sie dowiedziec na czatach ingame, ze nie zyja w najszczesliwszym miejscu na swiecie, tak jak im sie to codziennie wmawia. Ale jakby wylaczyc im chat i mozliwosc czytania lokala, to spokojnie mogli by udawac jakas obca inteligentna rase, ktora robi inwazje - i byliby w tym duze lepsi (i tansi) niz jakakolwiek A.I.  ;D Nie mowie o nowym kliencie jak DUST, mysle ze drobne modyfikacje istniejacego pozwoliliby im latac statkami kosmicznymi po naszym serwerze bez innych mozliwosci interakcji z reszta graczy niz nacisniecie spustu lasera...

SokoleOko:
CAT, właśnie napisałeś piękne uzasadnienie, że z naszego punktu widzenia Chińczycy są kosmitami :)

--- Cytat: Mona X w Lipiec 13, 2010, 14:19:43 ---Zdecyduj się, potrzebuje, czy nie? :P

--- Koniec cytatu ---

A gdzie ja wzywałem do rewolucji?

Ja nie oczekuję "zyliona nowych regionów" tylko "naprawy" tego co źle działa.

F-YU:
Solo niestety blednie zakladasz ze wieksza czesc populacji eve widziala,odczula i wogole interesuje ja lag.
czy ja tu biorę udział w dyskusji? aż tyle wypiłem że tego nie pamiętam?...  :D

Goomich:

--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 13, 2010, 14:40:57 ---A gdzie ja wzywałem do rewolucji?
--- Koniec cytatu ---

Ot chociażby w następnej linijce. :P

--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 13, 2010, 14:40:57 ---Ja nie oczekuję "zyliona nowych regionów" tylko "naprawy" tego co źle działa.

--- Koniec cytatu ---

Dopracowanie? In my Eve?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej