Śmietnisko > Flamewar

O kilach których nie było

<< < (20/28) > >>

Voulture:
Aha, czyli tak subtelna roznica czy wlasciciel stracil statek czy nie, tak naprawde nie ma znaczenia?

SokoleOko:
Istnieje całkiem nie subtelna różnica między "gość stracił statek" a "gość został zestrzelony".

Mechanika gry jest jaka jest. Jedni brzydzą się logoffskym, inni suicide atakiem na indyka, jeszcze innych mierzi canflipping. Jednak wszystkie te trzy przykłady są dopuszczalne z punktu widzenia zasad gry, natomiast preparowanie killmaila - już nie.

Pierwszy T3, który zestrzeliłem (w gangu) nie wygenerował killmaila. Widzieliśmy jak eksploduje, mieliśmy wrak, ale nikt nie dostał killmaila. Mówi się trudno i żyje dalej.

Diabl0:

--- Cytat: SokoleOko w Czerwiec 29, 2010, 08:50:06 ---Jednak wszystkie te trzy przykłady są dopuszczalne z punktu widzenia zasad gry, natomiast preparowanie killmaila - już nie.
--- Koniec cytatu ---

Możesz mi wskazać odpowiedni punkt EULA lub innych enigmatycznych zasad gry które konkretnie zabraniają preparowania killmaili?

Luisa:

--- Cytat: Diabl0 w Czerwiec 29, 2010, 09:20:04 ---Możesz mi wskazać odpowiedni punkt EULA lub innych enigmatycznych zasad gry które konkretnie zabraniają preparowania killmaili?

--- Koniec cytatu ---
e-klata wystawiona :D :D

eX:
killboardy nie są chyba częścią gry, więc nie obejmuje je eula?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej