Śmietnisko > Flamewar
O kilach których nie było
Nitefish:
--- Cytuj ---Hydra nawet publicznie podaje haslo do komentarzy na swoim kb by kazdy postronny mogl kille komentowac.
--- Koniec cytatu ---
Czy to nie jest po prostu głupie? Jak ktoś nie biorąc udziału w akcji może skomentować to co się stało. Kb nie odzwierciedla w ogóle przebiegu walki tylko podaje suche cyferki.
To chyba sprzyja tylko hodowaniu trolli.
O ile się nie mylę to w my traktujemy nasz killboard jako NASZ KILLBOARD. Jak ktoś chce się podroczyć to może wpaść na kanał publiczny, wysłać hate maila albo wysmarować coś tutaj.
CATfrcomCheshire:
Poczatek mody na PL w nicku zbiega sie mniej wiecej z wypuszczeniem na rynek pierwszej oferty Neostrada, co zaskutkowalo podlaczeniem do internetu wielu gospodarstw domowych na terenie calej Polski, ktore wczesniej nie mialy takiej mozliwosci - mozna powiedziec, ze internet "zawital pod strzechy" ;D Z tad tez popularnosc gier tybu Tibia (zatrzesienie nickow z PL), czy serwisow typu NK, ale to juz osobny temat. Osobisicie nie przyszlo by mi do glowy, zeby w ten sposb tworzac nicka epatowac narodowoscia w grze MMORPG, ale nie uwazam, zeby bylo to cos zlego - to raczej ciekawa lamiglowka dla socjologa, warta jakiegos opracowania. Podobne zjawisko dotyczy UKR i RUS, wiecej koncowek narodowych nie widzialem.
Alto Saotomeo:
--- Cytat: Keeno Smythe w Czerwiec 29, 2010, 12:22:00 ---Eee tam. Lepiej założyć noob działko i naparzać wszystkich po kolei, żeby się tylko załapać na killa.
--- Koniec cytatu ---
Killwhoring >> Porzadny logistyk
Killwhoring = statsiarstwo. W BUFU na bardzo wielu kilach nie ma logistykow czy dictorow bo wielu ludzi latajacych tym ma poprawne fity typu logistyk z full hirack repek (+ cap transfery). Nooby moga sobie latac z dzialkiem, nawet z logistykiem na 4 mozna zrobic np. scimiego stable na 4 repkach bez utraty tanka. Osobiscie nienawidze "doklejania" sie do kili. Takie jest moje zdanie.
gregor40:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Czerwiec 29, 2010, 12:52:05 ---Poczatek mody na PL w nicku zbiega sie mniej wiecej z wypuszczeniem na rynek pierwszej oferty Neostrada, co zaskutkowalo podlaczeniem do internetu wielu gospodarstw domowych na terenie calej Polski, ktore wczesniej nie mialy takiej mozliwosci - mozna powiedziec, ze internet "zawital pod strzechy" ;D Z tad tez popularnosc gier tybu Tibia (zatrzesienie nickow z PL), czy serwisow typu NK, ale to juz osobny temat. Osobisicie nie przyszlo by mi do glowy, zeby w ten sposb tworzac nicka epatowac narodowoscia w grze MMORPG, ale nie uwazam, zeby bylo to cos zlego - to raczej ciekawa lamiglowka dla socjologa, warta jakiegos opracowania. Podobne zjawisko dotyczy UKR i RUS, wiecej koncowek narodowych nie widzialem.
--- Koniec cytatu ---
Hehe, w moim przypadku uwaga trochę chybiona, bo ja z Internetu korzystałem jeszcze w czasach Gophera i BSSów, kiedy większość kochanych Centralowiczów była na etapie Commodore 64, Pegasusa, względnie na etapie smoczka i łopatki. Jak napisał Kombat. Mój nick był zajęty - zamiaste leetowego Gr3gor wolałem Gregor PL. Oczywiście, można się doszukiwać w tym kodów biblijnych tylko po co? A tak BTW tożsamość narodowa nie jest niczym złym, nie dajcie sobie uprać mózgów mateczce Unii...
Luisa:
--- Cytat: Gregor PL w Czerwiec 29, 2010, 13:12:12 ---A tak BTW tożsamość narodowa nie jest niczym złym, nie dajcie sobie uprać mózgów mateczce Unii...
--- Koniec cytatu ---
Zaraz wejdziemy na tematy polityczne... podoba mi się to :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej