Śmietnisko > Flamewar

O kilach których nie było

<< < (24/28) > >>

Nitefish:
Ten km był chyba wrzucony po to, żeby inni bufoni mogli zobaczyć kto ubił (prawie ;) kogo, a nie po to żeby się tym chwalić. Np ja akurat trafiłem podczas podróży w moment kiedy km był widoczny i z telefonu kulturalnie prześledziłem efekty naszego roamika.

Poza tym ruscy mają tłustych shipów na pęczki, a tracą je przez nas dość często więc nie jest to nic szalonego.

Co do statsów ilościowych to moim zdaniem jest to średni miernik zajebiaszczości danego gracza oraz jego wyszukanych skilli w zabijaniu innych gdyż cyferki nie mówią wszystkiego.

Luisa:

--- Cytat: Xarthias w Czerwiec 29, 2010, 10:58:08 ---No właśnie, co z tymi PL w nickach. To nie jest zarzut (choć to dział do flejmowania), tylko czysta ciekawość.
Nie wiem czemu, ale nie widziałem, żeby osoby innych narodowości w jakikolwiek sposób to podkreślały (może poza jakimiś wyjątkami), a u nas tych nicków z PL na końcu, na początku itp jest zatrzęsienie. Skąd się to bierze?

--- Koniec cytatu ---

Coś w tym jest. Nie widziałem nigdy np:

xxx USA
xxx EN
xxx DE
xxx CN

Trzeba przyznać, że wyglądałoby to prześmiesznie ;)

--- Cytat: MMoroz w Czerwiec 29, 2010, 12:10:54 ---... dlatego np czeste sa mody dodajace logistyki do killi itp...

--- Koniec cytatu ---
Eee tam. Lepiej założyć noob działko i naparzać wszystkich po kolei, żeby się tylko załapać na killa.

PS. Bardzo lubię zdjęcia kotów, ale wydaje mi się że na tym powyżej to jest kociczka... więc do końca nie wiem gdzie to ma.  I przede wszystkim... CO ?  ::)

Venzon 2003:

--- Cytat: Nitefish w Czerwiec 29, 2010, 12:16:03 ---Ten km był chyba wrzucony po to, żeby inni bufoni mogli zobaczyć kto ubił (prawie ;) kogo, a nie po to żeby się tym chwalić. Np ja akurat trafiłem podczas podróży w moment kiedy km był widoczny i z telefonu kulturalnie prześledziłem efekty naszego roamika.

Poza tym ruscy mają tłustych shipów na pęczki, a tracą je przez nas dość często więc nie jest to nic szalonego.

--- Koniec cytatu ---

generalnie o to wlasnie chodzi - killboard jest dla korporacji przede wszystkim, kazdy member (aktywny czy nie) moze zobaczyc co sie dzieje i ewentualnie sobie skomentowac co nie co

nikomu z zewnatrz nic do tego jak korporacja konfiguruje i wykorzystuje swoj killboard - to jest moje prywatne zdanie w tej kwestii i we wszystkich analogicznych

Kombat:

--- Cytat: Keeno Smythe w Czerwiec 29, 2010, 12:22:00 ---Coś w tym jest. Nie widziałem nigdy np:

xxx USA
xxx EN
xxx DE
xxx CN

Trzeba przyznać, że wyglądałoby to prześmiesznie ;)

--- Koniec cytatu ---
A ja widziałem całkiem sporo US, EN, DE, RUS itp.
Poza tym to po prostu czasem narzędzie gdy 'Twój' nick jest zajęty - niektórzy dają 0 zamiast o a niektórzy dają PL na końcu i też jest dobrze.

Sammani:
Serio poza koncowka RUS nie widzialem w zyciu nicka z reszta tych koncowek :P.

--- Cytat: Venzon 2003 w Czerwiec 29, 2010, 12:22:16 ---generalnie o to wlasnie chodzi - killboard jest dla korporacji przede wszystkim, kazdy member (aktywny czy nie) moze zobaczyc co sie dzieje i ewentualnie sobie skomentowac co nie co

nikomu z zewnatrz nic do tego jak korporacja konfiguruje i wykorzystuje swoj killboard - to jest moje prywatne zdanie w tej kwestii i we wszystkich analogicznych

--- Koniec cytatu ---

Ja kb bardziej traktuje jak wizytowke korpa/alliancu oraz zrodlo intela i nowych pomyslow/fitow (szczegolnosci kb ds, sot i pl). Ale to roznica w interpretacji. Hydra nawet publicznie podaje haslo do komentarzy na swoim kb by kazdy postronny mogl kille komentowac.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej