Eve Online > Wsparcie techniczne

Problem z TeamSpeak3

<< < (2/3) > >>

ManganMan:
Ja dla odmiany mam zupełnie inny problem, bo aktualnie używam Linux'a Ubuntu, i mam problemy z uruchomieniem TeamSpeak'a 3, a doskonale wiem , że jest ono wymagane , aby być przyjętym w Unseen Academy.

Mój Software:

Dźwięk - SB Live! 5.1 (ALSA Driver)
System - Linux Ubuntu 10.04
Emulator Windows - Wine 1.2
Mikrofon  działa (testy w Skype)

Zsur1aM:

--- Cytat: KilerZorg w Czerwiec 23, 2010, 21:32:40 ---4. gdzie znajde te ustawienia to jest 5. a mikrofonu nie mam podlaczonego.

--- Koniec cytatu ---

Google  :o

Zakladajac ze masz jakas tam viste czy cos podobnego.. Panel Sterowania > System > Zaawansowane ustawienia systemu...  i gdzies w ustawieniach uruchamiania i odzyskiwania.

Spisz sobie co wywoluje BSOD i kod, w wiekszosci przypadkow google Ci powie o co chodzi.

Niestety TS3 ma mase bug'ow /o\

Khobba:

--- Cytat: ManganMan w Wrzesień 13, 2010, 11:29:10 ---Ja dla odmiany mam zupełnie inny problem, bo aktualnie używam Linux'a Ubuntu, i mam problemy z uruchomieniem TeamSpeak'a 3, a doskonale wiem , że jest ono wymagane , aby być przyjętym w Unseen Academy.

Mój Software:

Dźwięk - SB Live! 5.1 (ALSA Driver)
System - Linux Ubuntu 10.04
Emulator Windows - Wine 1.2
Mikrofon  działa (testy w Skype)

--- Koniec cytatu ---
A TS linuxowy, czy windziany emulowany?

ManganMan:
"Windziany Emulowany" na Wine 1.2

Khobba:
to polecam natywnego stąd. Jeśli dalej chcesz używac emulowanego, to odpal winecfg i upewnij się, że masz dobry backend ustawiony w zakładce "Dźwięk". BTW, jeśli korzystasz z ubuntu, dobrze jest wyłączyć PulseAudio, bo to syf na kółkach.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej