Eve Online > Wsparcie techniczne
Problem z TeamSpeak3
KilerZorg:
Witam wszystkich
Mam problem z komunikatorem TeamSpeaker3. po próbie nawiazania polaczenia system dostaje reset i tak za kazdym razem. Pobralem juz inna wersje ale dalej to samo. Macie jakies pomysly? Bo chcialem dzis sie szkolic w Akademii, ale mi nie poszlo bez komunikatora. :'(
Z gory dzieki.
[admin="Xarthias"]Ktoś Cię gonił jak pisałeś tą wiadomość?
Jeśli nie, to na przyszłość poświęć 5 minut więcej na sprawdzenie pisowni, żeby ludzie, których prosisz o pomoc, nie musieli się domyślać o co Ci chodzi. Łatwiej uzyskasz wtedy tę pomoc.[/admin]
gregor40:
Wyłącz restart systemu przy błedach systemowych, zobacz na kod błędu. Obczaj też logi systemowe. Spróbuj odpalić jakąś inna aplikację używającą mikrofonu (obstawaił bym jakiś błąd sprzętowy kary dźwiękowej).
Goomich:
Na początek wyłącz dźwięk w evce.
Aenyeweddien:
No wczoraj był wysyp problemów z TSem mnie też to dotknęło mam problem że nić nie słyszę co ludzie mówią (tydzień temu nie było problemu, słuchawki są sprawne, TS przeinstalowany, ustawienia takie same jak u innych). Jeśli ktoś ma jakiś pomysł co to może być będę wdzięczna za informacje
Właśnie widzę ciekawostkę jak uruchamiam TSa i włączam test słuchawek wszystko śmiga; po zalogowaniu już nie :o
Problem rozwiązany - trzeba było przeinstalować sterowniki karty dźwiekowej
KilerZorg:
Sorki za mój język pisany ale miałem nerwa na program i pisałem z eve.
Teraz wasze sugestje:
1. mialem niedawno zainstalowany program "ventrilo" działał bez problemu
2. program odpalam przed włączeniem eve
3. karte mam SB Live 5.1 na orginalnych sterach
4. gdzie znajde te ustawienia to jest
--- Cytat: GregorPL w Czerwiec 23, 2010, 08:54:52 ---Wyłącz restart systemu przy błedach systemowych, zobacz na kod błędu. Obczaj też logi systemowe. Spróbuj odpalić jakąś inna aplikację używającą mikrofonu (obstawaił bym jakiś błąd sprzętowy kary dźwiękowej).
--- Koniec cytatu ---
5. a mikrofonu nie mam podlaczonego.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej