Eve Online > NoobGarten
PVE Caldari lub Ammar
Gainax:
Bez grzechu Caldari są najlepsi a przy najmniej w początkach i środku ;] ale mam pytanie czy ammary naprawdę sa takie słabe do pve jak wszędzie się piszę czy się może sprawdzają nawet w początkowych fazach gry ;] powoli zmierzam już do zrobienia triala i zakupu konta(max 1-2miechy) i juz ostatecznie zastanawiają mnie te 2 rasy ale na razie wole być lepszy w PVE co nie wyklucza dużej mojej działalności w PVP jak to ktoś gdzieś pisał gdybym chciał robić samo PVE kupił bym sobie grę single player ;p
u ammar chodzi mi (chyba xD) o dps bo w większości postów czytam że niesamowicie szybko ulatnia się co jest główna słabością przy ciągłym PVE ;]
silentus:
--- Cytat: Gainax w Maj 22, 2010, 01:40:35 ---Bez grzechu Caldari są najlepsi a przy najmniej w początkach i środku ;] ale mam pytanie czy ammary naprawdę sa takie słabe do pve jak wszędzie się piszę czy się może sprawdzają nawet w początkowych fazach gry ;] powoli zmierzam już do zrobienia triala i zakupu konta(max 1-2miechy) i juz ostatecznie zastanawiają mnie te 2 rasy ale na razie wole być lepszy w PVE co nie wyklucza dużej mojej działalności w PVP jak to ktoś gdzieś pisał gdybym chciał robić samo PVE kupił bym sobie grę single player ;p
u ammar chodzi mi (chyba xD) o dps bo w większości postów czytam że niesamowicie szybko ulatnia się co jest główna słabością przy ciągłym PVE ;]
--- Koniec cytatu ---
ammarzy są bardzo dobrzy do pve, na sanshe...
FirguS:
Jak najbarziej caldari :) z dobrze wyskilowanym drake'iem l4 robisz bez problemu. Amarr dobry na Sansha i Blood, harbim mielisz ich w kilka sekund. Co do pvp (przekonałem się na własnej skurze) amarr tylko z modułkami t2 (caldari również, z tym że jest różnica między 2 tygodniami skillowania w przypadku caldari a prawie 2 miechami w przypadku amarr :uglystupid2:)
Loc0:
--- Cytat: FirguS w Maj 22, 2010, 13:25:44 ---Jak najbarziej caldari :) z dobrze wyskilowanym drake'iem l4 robisz bez problemu.
--- Koniec cytatu ---
Ale jak dlugo?;p Imo faildari do pve jest ok wlasnie do misji lvl 3 ale juz w lvl 4 nie sprawdzaja sie tak dobrze jak gejente czy matarzy. Gdzies widzialem golemy na rigach do flight range i javelinach ale nie wiem jak to sie w praktyce sprawdzi.
FirguS:
tak zrobienie lvl4 trochę czasu zajmie ale na pasywnym drake'u nic cie nie zje ani nie wyssie z dronek t2 tez dodatkowego dps'a wyciśniesz :P jakimkolwiek aktywnym tankiem wlecisz na kap lubiące npc i masz fail murowany no chyba ze ubijesz nim do ciebie dolecą :laugh: tak czy owak jestem noobkiem I mogę się mylić :buck2:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej