Eve Online > NoobGarten

PVE Caldari lub Ammar

<< < (2/8) > >>

Goomich:

--- Cytat: Loc0 w Maj 22, 2010, 13:29:56 ---Ale jak dlugo?;p Imo faildari do pve jest ok wlasnie do misji lvl 3 ale juz w lvl 4 nie sprawdzaja sie tak dobrze jak gejente czy matarzy. Gdzies widzialem golemy na rigach do flight range i javelinach ale nie wiem jak to sie w praktyce sprawdzi.

--- Koniec cytatu ---

Roztapia wszystko w promieniu 50-55km. Pewnym problemem może być pierwszy poziom WC, czy bonusowy na AE. Chociaż ostatnio przebojem są Golemy na rigorach.

Stary Pierdola:

--- Cytat: Mona X w Maj 22, 2010, 15:12:27 ---Roztapia wszystko w promieniu 50-55km. Pewnym problemem może być pierwszy poziom WC, czy bonusowy na AE. Chociaż ostatnio przebojem są Golemy na rigorach.

--- Koniec cytatu ---
Jak juz zacznie robic lvl4 i wezmie sie za to powaznie to bedzie mial kilka stakow sfitowanych pod kazdy typ misji tak ze nie bedzie zadnego problemu...
Nie ma universalnego staku - fitu do wszystkich misji , jak chcesz je robic bardzo szybko trzeba investowac w skille i statki.:)

Gainax:
Czyli rozumiem mam że jeśli biorę caldari to np od lvl4 przesiadam się na ammar a jeśli zacznę ammarami to będę się męczył póki nie osiągnę lvl4?

Zsur1aM:
Golem na torpach z rigami do flight time i missile speed sprawdza sie na kazdej misji, na moich marnych skillach to jakies 900dps (bez dron) z zasiegiem 55km afair. Ale eve to nie jest gra pve...

Doom:
A z ciekawości ile tego dps masz kiedy musisz rozwalić 3 elitarne cruisery które własnie neutują ci capacitor? Wiem że bonus do TP jest spory, ale zanim się przesiałdłem z CNR na Nighthawka z takimi gnojkami nawet cruise precysion wsparte TP potrzebowały czasu zanim ich przetopiły...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej