Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Zadeklarowani roamerzy?

<< < (2/8) > >>

Siewca Titum:
Patrz Esoteria obie strony konfilktu  ^^

Okropniak:
hmm - wydaje się że będziesz miał ciężki wybór - samo yarrr spełnia sporo z tego ale nie sądzę by Ci się spodobało. Skądinąd wiem że Niewidkę to widziałbyś z chęcią po do drugiej stronie :)
Ale tak czy inaczej - zagadaj z chłopakami z Luzaków - powiedzą Ci szczerze co i jak wygląda.

Co do spełnienia wszystkich warunków - daj znać jak uda ci się coś znaleźć - tak dla zaspokojenia ciekawości :)
Dobrzy pvp piloci zawsze są w cenie  - nie sądzę byś miał problem z dostaniem się gdziekolwiek.

SokoleOko:

--- Cytat: Siewca Titum w Maj 11, 2010, 11:54:39 ---Patrz Esoteria obie strony konfilktu  ^^

--- Koniec cytatu ---

Co najwyżej jedna... ale słabo z połączeniem z Empire. Logistyka mnie odstrasza, ewentualność mieszkania w NPC 0.0 też jakby "nie bałdzo" (pod kątem zarabiania).

--- Cytat: Okropniak w Maj 11, 2010, 12:02:02 ---Skądinąd wiem że Niewidkę to widziałbyś z chęcią po do drugiej stronie :)

--- Koniec cytatu ---

No hard feelings

--- Cytat: Okropniak w Maj 11, 2010, 12:02:02 ---Dobrzy pvp piloci zawsze są w cenie  - nie sądzę byś miał problem z dostaniem się gdziekolwiek.

--- Koniec cytatu ---

Dobre korpy, niezależnie od profilu, mają ciśnienie na pilotów capitali, a od tego dzielą mnie jeszcze miesiące, realnie to nawet bardziej przyszły rok (bo zdecydowanie najpierw wolę mieć choćby HAC V)

Co poradzicie z organizacji międzynarodowych? Może są takie, w których byliście albo przeciw którym regularnie latacie?

Ja jakieś typy mam, nawet rozmawiam (i patrzę ciekawym okiem nawet na w-space), ale chcę podjąć dojrzałą decyzję tak jak to było w przypadku U'K. Zwijanie gratów po 2 tygodniach = fail.  :buck2:

KapitanPirks:
codziennie lata indyk-ninja do jita, jf'y kursuja teoretycznie codziennie (jak przycisniesz pilotow :) a praktycznie co dwa-trzy dni wiec nie ma zadnego klopotu z zaopatrzeniem, jedynie za paliwo do jf'a trzeba placic przyslowiowego grosika.

Ashura:

--- Cytat: SokoleOko w Maj 11, 2010, 12:25:22 ---Co najwyżej jedna... ale słabo z połączeniem z Empire. Logistyka mnie odstrasza, ewentualność mieszkania w NPC 0.0 też jakby "nie bałdzo" (pod kątem zarabiania).

--- Koniec cytatu ---
Logistyka w Eso nie jest tak uciążliwa jak by się mogło wydawać.
A zarabianie w NPC space jest w wielu przypadkach dużo bardziej intratne niż w SOV space.

--- Cytat: SokoleOko w Maj 11, 2010, 12:25:22 ---Dobre korpy, niezależnie od profilu, mają ciśnienie na pilotów capitali, a od tego dzielą mnie jeszcze miesiące, realnie to nawet bardziej przyszły rok (bo zdecydowanie najpierw wolę mieć choćby HAC V)

--- Koniec cytatu ---
Nie wiem szczerze mówiąc o jakich korpach piszesz, ja w c0venie takiej tendencji nie zauważyłem. W każdym razie nikt nie przegląda gorączkowo mojego limited api i skillowanie to w 90% przypadków moja prywatna sprawa. Ponad to przeferowany przez Ciebie styl gry idealnie pasuje do wielu organizacji (nie tylko c0venu), a dobrze wyskilowany pilot med shipów to asset, którego nie sposób nie docenić.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej