Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Zadeklarowani roamerzy?

<< < (3/8) > >>

CATfrcomCheshire:
Sokole chodz do RAVE \o/ zalapiesz sie jeszcze na koncowke wojny, a napewno na poczatek nastepnej  ;D

KapitanPirks:
nie idz sokole do RAVE, tam ludzie umieraja mlodo! Chodz do i-dea tam dozyjesz starosci a i emeryture intratna bedziesz mial :D

SokoleOko:

--- Cytat: Ashura w Maj 11, 2010, 13:20:19 ---Logistyka w Eso nie jest tak uciążliwa jak by się mogło wydawać.
A zarabianie w NPC space jest w wielu przypadkach dużo bardziej intratne niż w SOV space.

--- Koniec cytatu ---

Możesz rozwinąć myśl? Bo ja w upgrade'owanym na II systemie zarabiam 70 mil/h, a przez prawie 7 miesięcy straciłem przy tym jednego shipa (na szczęście na alcie - tylko ciiiiiicho, bo się ceo dowie i emorage dostanie :2funny:)

Co porównywalnego (risk vs. reward) zrobię w NPC space? Sansha ze mną nie gada ;)

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Maj 11, 2010, 13:21:38 ---Sokole chodz do RAVE \o/ zalapiesz sie jeszcze na koncowke wojny, a napewno na poczatek nastepnej  ;D

--- Koniec cytatu ---

Wojna się skończy i co dalej? Skończy się sov warfare, zacznie się regularne farmienie Sys-K na roamach? A poza sys-k? Zresetujecie i zaczniecie roamować AAA albo IT? Kampanie na wyjeździe raczej w grę nie wchodzą (z tego co tu czytam).

Ja nie szukam korpa na miesiąc, tylko na rok. W obecnym siedzę prawie siódmy miesiąc i swędzi mnie na zmianę tylko dlatego, że zmieniły się warunki. 

JimmyBrownie:
Coven zawsze roamował, roamuje i roamował będzie. Jak nie jesteśmy uwikłani w sov-konflikt, robimy wycieczki po okolicznych terenach lub przenosimy małe zabawki na inne terytoria i tam tłuczemy wszyskto co podleci.  :knuppel2:

Gregorius:

--- Cytat: SokoleOko w Maj 11, 2010, 13:46:54 --- Bo ja w upgrade'owanym na II systemie zarabiam 70 mil/h

--- Koniec cytatu ---

Sokole, dawaj przepis ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej