Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Esoteria - 21.04.2010
kaleba:
Siewca niewiele o primary moge powiedziec orpocz ego co widze na kb.
A ten kb pokazuje ze cursed alliance im jechal w dupe mniejszymi flotami. Oczywiscie pole bitwy zweryfikuje wszystko.
Sokole oko: Za późno dowiedzieliśmy ze są wywalani z Ushra bo mielismy w bablu ich 2 frachty, po tej akcji nasz diplo sie odezwal, wymiana uprzejmości i miłe info od waszego dowództwa że mozemy ich jechac mimo iz jeszcze są u was. Co do - dla sysków to ja kskeer powiedział zapraszamy do którejść korporacji w c0ven albo niech wasz ally ich zresetuje :D
SokoleOko:
--- Cytat: kaleba w Kwiecień 22, 2010, 21:59:07 ---Sokole oko: Za późno dowiedzieliśmy ze są wywalani z Ushra bo mielismy w bablu ich 2 frachty, po tej akcji nasz diplo sie odezwal, wymiana uprzejmości i miłe info od waszego dowództwa że mozemy ich jechac mimo iz jeszcze są u was.
--- Koniec cytatu ---
Za te 2 frachty mielibyście darmowe quafe do końca życia na koszt tej bardziej pr0 połowy U'K. o7
--- Cytat: kaleba w Kwiecień 22, 2010, 21:59:07 --- Co do - dla sysków to ja kskeer powiedział zapraszamy do którejść korporacji w c0ven albo niech wasz ally ich zresetuje :D
--- Koniec cytatu ---
No na to właśnie liczę, bo nie chcę swoich chłopaków zostawiać. Ale jakby Sys-K byli red, to z przyjemnością wpadłbym na gościnne występy jeśli byłoby można.
CATfrcomCheshire:
Zawsze mozesz Sokole (ze zacytuje) "podjac wlasciwa decyzje, a potem dorobic do tego tlo RPG" ;D Tzn na przyklad powiedz kolegom, ze udajesz sie na dluzsze odosobnienie w klasztorze Sanshy aby odpokutowac grzechy mlodosci (misje dla amarrow), i powrocisz do nich gdy pokonasz demony przeszlosci, albowiem nie jestes godzien przebywac w towarzystwie tak Swiatlych Matarskich Bojownikow bedac tak zbrukanym... I czmych na 2 miesiace do C0venu zaliczyc najfajniejsza wojenke na mapie ^^ A potem wrocisz do tego swojego Provi
ziemian:
Co do PRIMARY to moge powiedzieć że bardzo, ale to bardzo się spinają na HIGH Endowe Moony to jest ich cel no i anihilacja COVEN. Co do liczb w szczycie udało nam się zebrać flotę około 200+ którą i tak wtopilismy na duzo mniejszej flocie.Na pewno sporo osób odpadnie bo widzę po low-sec ze spora liczba wywozi graty jak my ;D Spodziewam się ze max 100 z tego wiekszość kierbierów poleciała do ESO z drugiej strony codziennie wylatują po 20 osób gangi capami w stronę ESO ale tym raczej bym się nie przyjmował bo walki capsów to mogę na palcach policzyć jakie miały miejsce za naszej rezydentury w primary;Nie maja tytanów nie maja mothershipów no może 1 sztukę. Wiec AVE COVEN!! o7
DaBlades:
--- Cytat: SokoleOko w Kwiecień 22, 2010, 22:52:29 ---Za te 2 frachty mielibyście darmowe quafe do końca życia na koszt tej bardziej pr0 połowy U'K. o7
--- Koniec cytatu ---
co się odwlecze... :knuppel2:
Naprawdę liczę, że dodatkowe "siły" spowodują, iż wrócą ładne bitki bo w tej chwili jedynie co jest to czekanie jak na deszcz aż się zbierze kilkudziesięciu sysków i dzięki temu będzie szansa na jakąś walkę. (niestety często się okazuje, że tworzona przez nas na szybko flota jest zbyt duża i walki nie ma. zbyt duża = licząca więcej niż połowę syskowej). Na chwile obecną Primary wogóle jest niewidoczne, z tego co słysze to bardziej widzą ich syski i już się kłócą o paski. (Ponoć trwa wojna totalna Primary vs Sansha ::) )
Co do anihilacji c0ven to słabo to widzę, nawet jakbyśmy stracili eso, ale mogę się zdziwić więc pożyjemy, zobaczymy.
GL i niech bóg lagów nam sprzyja
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej