Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Esoteria - 21.04.2010
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: DaBlades w Kwiecień 23, 2010, 09:34:56 ---Co do anihilacji c0ven to słabo to widzę, nawet jakbyśmy stracili eso, ale mogę się zdziwić więc pożyjemy, zobaczymy.
GL i niech bóg lagów nam sprzyja
--- Koniec cytatu ---
Z tego co pamietam, to jakies 4 strony temu na Kugu jakis koles ze Stain Empire pisal, ze ta ostatnia stacje w Eso trzymaja tylko "for lulz", i zeby sobie jej bronic i robic rzez swoimi 11 tytanami i reszta capsow/supercapsow gdyby ktos byl na tyle glupi, zeby probowac ja zdobyc (czego nie mozna wykluczyc jezeli chodzi o Primary), ale srodek ciezkosci aliansu jest juz w NPC Stain, co zreszta widac po ich KB, co jest najrozsadniejsze biorac pod uwage zryty system oplat za sov, co nie uniemozliwia im kontrolowania wszystkich okolicznych highend moonow, i co w ich przypadku oznacza praktycznie powrot do korzeni.
Jezeli chodzi o C0ven, to z tego co wiem rownierz jest przygotowany logistycznie do operowania ze Stain. Wiec nawet gdyby jakims cudem Primary zdolalo sie osiedlic w okolicy (cud - kawaleria Atlasu orzaca przez 2 tygodnie outposty z ciezkimi stratami), to jak niby zamierzaja tu mieszkac majac za plotem takich sasiadow, nie kumam. Ktos tam na gorze kto to wszystko sobie zaplanowal i wymyslil ma powazny przerost formy nad trescia, z czego nalezy sie tylko cieszyc, bo beda gut fajtsy :)
SokoleOko:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Kwiecień 23, 2010, 10:16:43 ---(cud - kawaleria Atlasu orzaca przez 2 tygodnie outposty z ciezkimi stratami)
--- Koniec cytatu ---
Żaden cud - AAA pokazało w Provi jak to się robi. 7 outpostów jest do zaorania w tydzień przy liczebności Atlasu. Mam nadzieję, że interwencji większych nie dojdzie, bo to byłaby żenada.
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Kwiecień 23, 2010, 10:16:43 --- to jak niby zamierzaja tu mieszkac majac za plotem takich sasiadow, nie kumam. Ktos tam na gorze kto to wszystko sobie zaplanowal i wymyslil ma powazny przerost formy nad trescia, z czego nalezy sie tylko cieszyc, bo beda gut fajtsy :)
--- Koniec cytatu ---
Tak żyło całe południowe Provi (Sylph, Aegis Militia, PXF), roamowane przez nas, AAA... nawet AAA C. Jak zaczynałem tam latać solo, to praktycznie w każdym systemie siedział jakiś "mój", a oni klepali inwencję na stacjach (patrząc po tym co było na firesale'ach gdy stacje tracili).
Thuia:
nie zapominajcie ze polnoc walczy z nimi tez wiec jak co chetnie przyjmie skuteczna sile do pomocy... tekze nawet jak przejma systemy to tragedii nie bedzie...
Sammani:
W zyciu bym nie dolaczyl do zadnego z ally NC, ani do tej smiesznej koalicji :)
btw. cloackowanie w systemach jest so 2008. Teraz sa inne lepsze metody lapania carrierow/t2/marauderow/factionow na anomalii, po nauke zapraszam do Doktora Val Heru i Docenta Kiry Korpii
ziemian:
Primary walczy z krzyzykami bo są poprostu spłukani ale nadal zaślepieni są moonami. Prawdopodobnie kampania ruszy w niedziele wiec szykować sie panowie na fun :knuppel2:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej