Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
GC, COW, Atlas & co. na polnocy
Kombat:
Nie wiem czy ktoś z centrali się jeszcze tym interesuje ale mały updejcik:
1. Cel postawiony sobie przez Atlas na poprzedni tydzień został już prawie osiągnięty, tj. wszystkie Hiendy NC w black rise są już w rękach SC, ostatnie 4 są w ref i wychodzą jakoś niedługo (nie chce mi się sprawdzać dokładnych timerów)
2. Dziś SC zaatakowało H-W, ważny logistycznie system RAWR w tribute (ze stacją). SBU rozstawione, stacja dokładnie zabąblowana, Cloning offline, kilka posów bez strona w systmie zabitych, reszta jest sukcesywnie reinforcowana. SC ma w systemie około 500 osób. Następne 3-4 dni mogą być epickie, szacuje tony martwych chomików...
Loc0:
Piszcie, piszcie obw. Kombat bo na innych forumach ciezko wywnioskowac co sie tak naprawde dzieje :)
Obw. Kombat uzywanie slowe "epickie" przez tak starego gracza jest ... po prostu zleee :D
Siewca Titum:
Piszcie systematycznie co się dzieje :) Może jakieś podsumowanie w miarę obiektywne walk NC vs SC? BO wydaje mi się, że póki co SC nie ma tak spektakularnych zwycięstw jak na początku Maxa :). Coś wolno idzie ta kampania, NC się dobrze broni.
Kombat:
NC przyjęło dobrą taktykę na początek tzn być bardzo agresywnym w stosunku do atakujących co przyniosło dobry efekt czyli spowolnienie organizacji SC.
Jednak jakiś czas już minął a SC powoli zaczyna osiągać swoje cele jakimi były dotychczas lowsekowe moony NC których zdecydowana większość spadła albo jest w REF, NC traci też powoli ale systematycznie hiendy w PB.
W tej chwili w HW- local podbija do 800 większość blue, część NC jest zamknięta na stacji, część operuje we flocie około 300 osób kręcącej się po tribute a część jest we flocie 120 osób 1j od H-W. W H-W co chwila są jakieś akcje, warpiny, NC probuje nasze zcrashowane (albo głupe) BSy, my zastawiamy trapy na ich proberów, czasem jakieś grupki NC próbuja się przebijać do H-W i ogólnie jest wesoło :D
Sir Falo:
Koło godziny 22:00, na lokalu mieliśmy bardzo ciekawą ilość pilotów: 1080 w pewnym momencie. O dziwo, guny można było mieć na autofire podczas strzelania do posów :) Nie było żadnego oporu więc chyba wszystkie POSy w H-W są już w RF.
Koło godziny 5:00 SC straciło kontrole nad systemem (nie pytajcie jak), ale teraz jest OK (chociaz nic sie nie dzieje aktualnie).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej