Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

GC, COW, Atlas & co. na polnocy

<< < (6/38) > >>

Kombat:
NC zonlinowało jammer i reinforcuje nasze posy capsami atm.

EDIT: (info z drugiej ręki bo w pracy jestem): local 40 SC/60 NC, nasze posiłki dolatują, może być fight.

GlassCutter:

--- Cytat: Sir Falo w Maj 10, 2010, 09:13:05 ---Koło godziny 5:00 SC straciło kontrole nad systemem (nie pytajcie jak)

--- Koniec cytatu ---
Powiedz, powiedz, bo o tej nieludzkiej godzinie polskie kerbiry z NC już dawno spały. ;)
My braliśmy udział w bitkach w 4-ABS8, oraz J-CIJV. Póki strzelaliśmy do sbu można było spokojnie jechać na autofire, gdy wskoczyły redy mój hurek reagował z 30sek opóźnieniem.

Sheratos:
maly update

Zaczelo sie fun pvp. Local w h-w przekroczyl 1100 osob i lag byl znosny. Ale od poczatku

Od rana zbierala sie flota sc zeby przebic sie do h-w. Powoli nasze liczby rosly i wydawalo sie ze wskoczymy do h-w przed dt ale niestety tak sie nie stalo.
Po dt nadal zbieranie floty. Posilki dolatywaly do 15w i wylogowani ludzie z h-w dolaczali z kazda minuta i local rosl szybko.

NC postanowilo wyslac support na czesc naszej floty w 15w.
http://atlas.eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=6562884
Jako ze znaczna wiekszosc naszych bsow wywarpowala na snipespoty NC zaczelo dosc szybko spadac i zarzadzilo warp out. My wietrzac nasza szanse zeby wleciec do h-w szybko zaczelismy wioslowac do celu.

Po skoku do h-w przez gate zbablowany dosc ostro nastapil stary dobry slugfest ktory tak naprawde z malymi przerwami nadal trwa. Nasz supercapsy przechylily szale zwyciestwa na strone SC. Lag zmienial sie od znosnego do uciazliwego z 1 min module lag.

http://atlas.eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=6562986

Niestety klient mi scrashowal i tyle dla mnie dzisiaj z tej bitki   :'(

Sir Falo:
Dla mnie akca zaczęła się niedługo po jej starcie (później login). Po przylocie na bramie, mega pomarańczowo od wartargetów. Siedząc w dredzie, było wołanie standardowo primary. Wybierane były te dredy, które były w siege, tak dla pewności.
Dla mnie akcja trwała godzinę. Lag był... na granicy powiedzmy, gdyż guny można było w miare używać (co 5-10 cykli strzał na manualu), ale tak sam działo się z siege.
Tytany dostawały co chwilę info na temat ich primary więc pole czyściło się szybko z wroga (mieliśmy 4 tytany+13 matek).
Efekt - znaczna część capsów NC padła, część uciekła. Na TS właśnie ktoś podliczył, ale nie podam liczb, w każdym razie bardzo udane zwycięstwo :)

P.S.
Tutaj nie ma miejsca na "SC zrobiło nam laga", bo naszych było mniej o ok. 25% :)

Kombat:
Bitka capsowa zdecydowanie wygrana przez SC, przy podobnym stanie liczebnym capitali OCZYWIŚCIE JAK BYŁEM W SKLEPIE I WYBIERAŁEM GLAZURE DO KUCHNI  censored censored censored censored
Teraz 200 osobowa flota capsów SC w tym ja ora serwisy na stacji. Local prawie 1300.
UPDATE: Zgankowaliśmy troche BSów NC na JB którego tutaj postawili. Teraz oramy towera ale idzie to wooooollllnoooo przy tym lagu :/ Dredy nie siegują bo nie da się wyjść z siega  ???

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej