Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

GC, COW, Atlas & co. na polnocy

<< < (32/38) > >>

James:
lag lagowi nierowny  8)
niektorzy piloci supercapsow narzekali ze wyskakiwali z systemu, wylogowywali sie na safeposie gdzies daleko a budzili sie w podach, pewnie o takie 'db issues' chodzi...

Anna Nietrzeba:
CCP zamiast oddawać tytany powinno w końcu problem z padającym gridem i strzelaniem do nieruchawych kaczek rozwiązać.  Jestem pewien ,że NC z milą chęcią oddałoby w tym celu te 6 tytanów  byleby  mieć w przyszłości możliwość wrzucenia na pole bitwy swoich pozostałych  200  +OMG ilośći matek i innego śmiecia , bez martwienia się o status serwera   ;)

Poza tym to chyba ten topic juz nie pasuje do tego wątku. Sc juz nie ma na północy a bitki to są Wschodnio-srodkowa czesc nc vs  lokalni(WH/Evoke/Ewoks/WN/ROL/Ikill...)

Ellaine:
Po prostu większe statki powinny mieć priorytet na łączach. Jak grid zbliża się do zdechnięcia, serwer powinien się ratować wyrzynając najpierw drony, potem pilotów supportu, potem BSów, potem capsów, całą parę pakując na to żeby graczom supercapsów gra chodziła.

Melisanda Armida:

--- Cytat: Albi w Czerwiec 20, 2010, 20:56:15 ---Po prostu większe statki powinny mieć priorytet na łączach. Jak grid zbliża się do zdechnięcia, serwer powinien się ratować wyrzynając najpierw drony, potem pilotów supportu, potem BSów, potem capsów, całą parę pakując na to żeby graczom supercapsów gra chodziła.

--- Koniec cytatu ---
Mi sie twoj pomysl nie podoba, jest z Zostałem ocenzurowany

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Stela Armida w Czerwiec 20, 2010, 21:09:03 ---Mi sie twoj pomysl nie podoba, jest z Zostałem ocenzurowany

--- Koniec cytatu ---

Latam Rifterem, i rowniez jestem przeciwny

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej