Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
GC, COW, Atlas & co. na polnocy
Sammani:
oddano wiekszosc statkow i wszystkie poza jednym 1 tytanem :)
Sotharr:
--- Cytat: Sammani w Czerwiec 19, 2010, 10:53:29 ---oddano wiekszosc statkow i wszystkie poza jednym 1 tytanem :)
--- Koniec cytatu ---
Nie po to devsi ustawili popyt na technetium pod swoje postacie i sojusze na północy, żeby teraz przez własną niekompetencję tracić zarobione w ten sposób iski. 8)
James:
moderator i tak flejmuje? nieladnie...
Doom:
Flame nie flame, ale ustawienie monopolu na kluczowy (po zmianach) surowiec do t2 produkcji na tą konkretną część mapy eve delikatnie mówiąc jest dyskusyjne :? A zrobić reimburst zestrzelonych statków było żadnym problemem w porównaniu w porównaniu do przyznania się że nie potrafią naprawić serwera, więc nic dziwnego ze wybrali easy mode :P
Frankie:
Ciekawe którzy GM to zrobili o ile to potwierdzone informacje, bo to łamałoby ich ścisła politykę nie zwracania niczego co zgineło przez laga. Jak nie znaleźli innych powodów niż lag w systemie to albo to jest nieprawda, albo poruszają się po cieńkiej linii, bo wszystkie inne stracone supercapy, capy, t3 i inne na podstawie tego zgłoszą jeszcze raz petycje na zasadzie: dlaczego im a nam nie. Mam kilka przepraw z GM dotyczących ogólnie problemu laga i raczej w żadnym przypadku, który znam (nie tylko moim) nic nikt nie ugrał u nich. Tym bardziej dziwne by to było, że komuś nagle, by oddali (nawet jakby to sami GM tracili to sa inne sposoby, żeby oddać sobie za tytany niż zwracać sam statek).
GM's During the fleet-battle in 6NJ8-V on June 16th server performance was adversely affected by load issues. One of the resulting problems was the revival of ships that had been killed during the fight, including a few super-capitals. We want to clarify that this was due to database issues, which are still under investigation – the ships were NOT returned by GameMasters. This matter is still being investigated and further information will be forthcoming when available.
Jeśli tytki wypadły to nie przez Gmów i pewnie zostana zabrane bo już widze jak PL/Atlas/IT i inni pozwolą na to, żeby tak to zostało. A jak zostanie to z przyjemnościa ja sam napisze kolejna petycje o losty (np. mojego ślicznego Protka)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej