Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
IT vs North
Loc0:
Ehs gadalismy o tym jak pojawily sie pogloski o inwazji na NC. Ludzi bedzie tam tyle ze wystarczy blob drejkow, zeby zablokowac jakikolwiek ruch. O "epickosci" calego wydarzenia nie bede sie wypowiadal :2funny:
amra:
Ta wojna to "Zemsta Molle", a raczej nie walka o jakieś kawalki 0.0 dla "have fun". Celem nie jest opanowanie tribute tenal itd.., ale popsuć NC, a w szczegulności MM. A ponieważ cel jest jaki jest, to lag nie jest czynnikiem decydujacym, bo atak w wykonaniu IT ma na celu tak zepsuć zabawe NC żeby zaliczyli fail disband. "Have fun" dla NC jest czynnikem wręcz nie mile widzianym z perspektywy leadership-u SC.
Loc0:
Ja sobie doskonale zdaje z tego sprawe ... also gratki dla pink hata za zwerbowanie takiej ilosci mscicieli :D
amra:
--- Cytat: Loc0 w Kwiecień 15, 2010, 19:54:56 ---Ja sobie doskonale zdaje z tego sprawe ... also gratki dla pink hata za zwerbowanie takiej ilosci mscicieli :D
--- Koniec cytatu ---
Wieze Ci, ja raczej kierowałem moje wypciny do gościa z NC, króry narzekał że ta wojna to bezsensu bo lag is WINNER
shaitis:
W tej kampani uczestniczylem dotychczas w okolo 10 duzych bitwach w ktorych bralo udzial po minimum pelnym gangu(256) luda z obu stron, tylko w jednej bitwie zlagowalem tak ze gra byla niegrywalna (od momentu w ktorym bylem primary nie udalo mi sie odwarpowac mimo ze bylem align). Lag jest ofc ale nie taki zeby fun zniknal. Faktem jest to ze nie wiem wszystkiego bo dziele swoj czas przed kompem rowno pomiedzy EVKE i BAD COMPANY :angel:
BTW failcacade begins (czyt jak tworzy sie blob w NC)
CTA
Start: H-W9TY
Ships Req: NC Close-Range Battleships > Armor Logistics > Heavy Interdictor > Else (No CEPTORS+AFS!)
FC: Aqualie
RAZOR WILL BE IN THEIR OWN FLEET, I want 150 RAZOR, In the right ships if I found out your ratting in some other system when this is happening. I won't even say it,
We have been thinning numbers for awhile know, This shit needs to stop, I'm tired of hearing/seeing "Oh we just lost again outnumbered 4-1 3-1 etc. No fucking mining/ratting on your alt either, if he can't fly a battleship get him in a support ship and in fleet, if not keep him logged him and start training him know.
Aqualie
Signing out.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej