Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Esoteria - SW vs SYS-K - Raporty z walk

<< < (5/20) > >>

Lazar Privateer:
- Sasza! Tanki razganił?
- Da! Razganił!
- Tagda addaj granat!

Yogos:

--- Cytat: Kitten w Marzec 06, 2010, 09:57:43 ---o to raporcik z naszej strony

żeby uniknać wpadki jak dzień wcześniej siły sys-k zaczeły gromadzić sie w hhq już od 16et co kilkanaście minut bridgowane było kolejne 5-10 osób w końcu doszło do ponad 200 osób w flocie , na gejtach i pod posami zostało naszykowane po kilkanascie sniper spotów tak by bombery niemogły zmasakrować naszej floty w jednym punkcie jak miało to miejsce ostatnio(mimo to i tak spowodowały większe straty niz reszta wrogiej floty). Chwile przed 19et do systemu przez gate wskoczyły siło c0ven i SE koło 120-130 osób, na gejcie było zawieszonych kilka large bombli , laga w ogóle niebyło (node był chyba reinforced) jedyny minus to to ze grid kończył sie ok 160km od gate'a (dwa razy wyleciałem poza niego  >:( ), tym którym udało sie opuścic bąble odwarpili do posa SE pod którym sie naprawiali więc podążyliśmy za nimi i ubiliśmy jeszcze pare statków zanim weszły do shielda, pos został zabąblowany i zkitowany potem juz nic sie ciekawego niedzialo. Z tego co słyszałem to bombery probowały bombardować nas support na gejcie ale z każdym nalotem spadał 1-2 bombery tak że wkrótce i to sie zakończyło.
Nasze carriery naprawiły posa, a amarrskie statki ubiły SBU w WAC (to jawna dyskryminacja co z tego ze niezuzywamy ammo uzywanie amarrów do takich cełow jest ponizające dla nas  ;D )

http://killboard.systematic-chaos.eu/?a=kill_related&kll_id=70051
w podsumowaniu złapało też wcześniejsze kille od poczatku kampienia systemu jak np tego dreada (niewiem co on tam wyprawiał że spadł bo to sie wydazyło zanim sie lognołem)

--- Koniec cytatu ---

devilsbirth:
Co do laga, to nod raczej nie był reinforcowany, nasz dowódca (bomberów) miał takie lagi, że nie mógł dowodzić i musiał robić to kto inny, przez co nie szło nam tak sprawnie jak byśmy chcieli. Nie wiem jak to wyglądało dla reszty floty.

Loc0:

--- Cytat: XIII w Marzec 06, 2010, 10:55:29 ---Co do laga, to nod raczej nie był reinforcowany, nasz dowódca (bomberów) miał takie lagi, że nie mógł dowodzić i musiał robić to kto inny, przez co nie szło nam tak sprawnie jak byśmy chcieli. Nie wiem jak to wyglądało dla reszty floty.

--- Koniec cytatu ---
Potwierdzam - nawet udalo mu sie phoenixa wdupic.

Butuhuru:
Widocznie lag byl selektywny bo ja laga nie mialem siedzac w BSie. Bez problemu prawie instant odwarpowalem na safe spot. Potem wrocilem i wkoncu padlem. Posiadanie nicka na B to prawdziwy dramat w tej grze.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej