Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Esoteria - SW vs SYS-K - Raporty z walk

<< < (4/20) > >>

magni:

--- Cytuj ---Jak donosi harcerzy, systematyka zebrane na tytanu około 160 kręgli
--- Koniec cytatu ---

translator rulez, bhahaha

shaitis:

--- Cytat: Yogos w Marzec 05, 2010, 09:43:05 ---Tak właśnie myślałem  :D

Jak ktoś gawarit pa ruski i jemu bukwy nie straszne to link do raportu na rosyjskim forum:
http://forum.eve-ru.com/index.php?showtopic=6784&view=findpost&p=832414

--- Koniec cytatu ---

To ja przetlumacze tutaj (posilkujac sie google translate) :2funny: :2funny: :2funny:

Sasza i Juri wyjzeli z okopa,

Siewodnia postanowili my pic przez bolszoj wiecziera po pierwoj skrzyneczce rozejzeli my siem wokol i zobaczyli ze najblizej mozemy zadymu ustanowitsa w HHQ i AC. Zobaczyli my bandu cherlawu chlopa co lby wystawiali z okopa, Sazza zapodal tasme do mojej pepinki i stwierdzil:

Wot duzo chlopa sie zeszlo, bedziemy 2-3 tasmy dzis zmieniac, a juz mienia suszyt.

Spoko nasze tanki/dredy naginajetsa w HHQ bo poliaczki tam siedzitsa i czekajetsa odrzekl Juri

Nasze harcery podajetsa ze cherlawe Syski zebraly 160 kadlubkow na tytku ,kapitał zakładowy nie widział.

:DKiedy blokadyunity w HHQ zaangażowanych weszliśmy pancerniki i zaczął bić koncentratora. :D

Naszu bobmery nieuwidocznione w systemie czekaly na syskowe BSy niczym stado wyglodnialych pchel czeka w pokrzywach na nieroztropnego dzika. I stalo sie bomberskvad wypuscil kilkanascie bomb i ubil dzika i bsy, az wszystkie dzieciaki z sasiedstwa ogladaly niebo i piekny pokaz oczojebnych fejer werkow.

Tymczasem walka wrzala, syskowea kawaleria natarla i warpnela sie na odleglosc na ktorym i krowa kopniakiem ubije. Nie wzieli jednak ze soba krowy i rozbiegli sie ze znanym bojowym wloskim okrzykiem abbandonare le posizioni 140 km-180km. Sasza zmienil tasme w pepince i wyjal awaryjna stolicznaja. Lufa pepinki czerwona byla prawie jak nos Juriego. Syski stracily juz polowe kadlubkow ich guny wyraznie sie zjamowaly ale ich morale bylo typowo wloskie. Sasza zapisal sobie w pamieci zeby brac 2 stoliczne, jedna awaryjna a druga zapasowa.

Juri u ktorego kac zaczynal sie jeszce przed otwarciem butelki w dzikim szale, z przekrwionymi slipiami rozwalil wsie struktury w systemie, po czym zwalil sie na glebe mamroczac imie zony ktora zostala w domu z 9cioma dzieciakami.

Sasza zalozyl kolejna tasme i z przyczaiki zdjal jeszce kilku piechurow npla.

Nastala cisza

W ten wikend maja pojawic sie niezwyciezone zastepy greckich wolontariuszy, Sasza zadrzal z niepokojem, ich najstraszniejsza bronia byla taktyczna brygada AA (podobno nie palaca tez), imie ich to leg....BUFU.

Sotharr:
Genialny raport, uśmiałem się. Wkradł się tylko jeden błąd, nasz okrzyk bojowy to Porco Dio! Często przytaczany, gdy ktoś do nas strzela. ;D

Yogos:
Dobre  :D :D :D

devilsbirth:
o dio mio, che bello raporto :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej