Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
IT w Paragon Soul
Sotharr:
Atlas = tyle razy uciekali do empire i zmieniali strony, ze pewnie sami stracili rachubę
Green Alliance = farmerzy na usługach atlasa
Hej, ja też potrafię przyklejać łatki. :uglystupid2:
Auenarel:
--- Cytat: Sotharr w Luty 24, 2010, 15:04:00 ---Atlas = tyle razy uciekali do empire i zmieniali strony, ze pewnie sami stracili rachubę
Green Alliance = farmerzy na usługach atlasa
Hej, ja też potrafię przyklejać łatki. :uglystupid2:
--- Koniec cytatu ---
Widzisz zgadza sie co do green alliancu:) Ale ja jestem okreslony, a Ty nadal probujesz wciskac kit, ze sys-ki zachowuja sie ok w stosunku do reszty koalicjantow z SWu. Juz drugi raz sysk pokazali jak mozna na nich polegac gdy przyjdzie co do czego.
Straszny:
--- Cytat: kaleba w Luty 24, 2010, 14:56:36 ---bufu = kerbiry
z Zostałem ocenzurowany wziete okreslenie ale skoro wy tez z kapelusza bierzecie to czemu nie
PS. podajcie mi 6 w totka bo jasnowidzów to pełno jest
--- Koniec cytatu ---
hehe - odrobine dystansu, pisze jak to wygląda z zewnątrz a nie jak jest ;) - come on: przecież to naprawdę tak wyglądało ... panika że Wam easy-iski zabiorą
aha : i wcale nie potraficie przypinać łatek. :laugh:
edit:
Dzięki Daellku za rade,... jest tak debilna jak cała reszta twoich nie-szanownych wypowiedzi. :) A do gry wróce jak wróce.
hipperion:
jerry springer show w wersji PL :2funny:
Venzon 2003:
przeciez sytuacja jest jasna:
czlonkowie SW nacisneli na SE zeby troche wyluzowali i jednak nie roamowali po terenach IT, na oslode SE moze zatrzymac neutralny stand do IT O0
nie trudno dobrze poprzec argumentami takie żadanie, ktore w sytuacji covenu, rumunow i syskow bylo bardzo rozsadne poniewaz nie wiazalo sie z ich strony z zadnymi konsekwencjami, nie musieli nawet okreslac swojego "oficjalnego" stanowiska w tym konflikcie
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej