Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
IT w Paragon Soul
Auenarel:
wlasnie mnie Scary ubiegl...
Moze i c0ven ma stanowisko wewnatrz, i od wewnatrz to wyglada, ze wszystko jest ok, dogadalismy sie itd Ale haczyk jest w tym, ze to na zewnatrz wyglada, ze SWu jest w kiepskim stanie skoro nie mozna polegac na sojusznikach. A c0ven podjol sluszna decyzje wkoncu ustapili AAA i bezsensu by bylo teraz nie ustepowac IT, ot ciaglosc obranego kursu.
Kareem:
--- Cytat: shaitis w Luty 24, 2010, 14:24:02 ---Nie umniejszajac twojemu sojuszowi, siedzisz sobie bezpieczny w alliansie ktory ma 200 systemow i blue wokol, zajmuje sie wynajmowaniem ziemii lub roamowaniem po curse i dyktujesz agresywna polityke mniejszym alliansom. Jaki jest cel twojej dysputy ?
A moze oswiec mnie kiedy ostatnio Atlas prowadzil wojne z wiekszym lub rownym przeciwnikiem ? Taka wojne na przetrwanie i wyniszczenie ....
--- Koniec cytatu ---
Blue wokół Atlasu? Come on. Nie wiesz o czym mówisz. 10j od naszych głównych baz zaczyna się czerwone dronkowo. Prawie codziennie latamy do nich albo oni do nas + regularne ostatnimi czasy zabawy z Darkside. SE też zresetowało Atlas i wpadali do nas, czego nikt nie miał im za złe, bo to tylko dodatkowy przeciwnik do zabawy. A ostatnią wojnę z większym przeciwnikiem mieliśmy w styczniu, co zakończyło się zmazaniem WI z mapy.
Deaell Portt:
--- Cytat: Scaryman w Luty 24, 2010, 14:52:14 ---
na razie wygląda tak:
SYS-k
ISK > sojusznicy
COven
nie możemy głośno powiedzieć że ISK>sojusznicy
SE
impreza > sojusznicy ...ALE moment... ISK jednak też piechotą nie chodzi
:)
--- Koniec cytatu ---
Scaryman moze wroc do grania w Simsy, Tibie, Wowa, Ogame czy co tam robisz. Bo z kb widac, ze ostatni raz aktywnie grales w zeszlym roku. Eve Online to nie gra forumowa :2funny:. Ja wiem, ze niektrorzy to traktuja tak samo. Co do naszych postanowien to sie dowiesz na tym forum jak MY bedziemy tego chcieli, a nie TY i tyle mam do powiedzenia w tym temacie.
Ave c0ven .
Soulscream:
--- Cytat: Sotharr w Luty 24, 2010, 14:27:33 ---Nie ma nic nowego do pisania. Straciliście sova, a na drugi dzień zaczęliście ewakuację. Warto wspomnieć, że ty byłeś w awangardzie wywożących swoje klamoty. :)
Nawet nie próbowaliście stawiać oporu IT, czego nie można np. powiedzieć o Rebelionach.
--- Koniec cytatu ---
Trzy dni pozniej stracilismy sojusz. Karttoon planowal to od dawna, wiec mial dobra okazje. No, ale faktycznie ubilo nas IT.
--- Cytat: Deaell Portt w Luty 24, 2010, 15:01:26 ---Scaryman moze wroc do grania w Simsy, Tibie, Wowa, Ogame czy co tam robisz. Bo z kb widac, ze ostatni raz aktywnie grales w zeszlym roku. Eve Online to nie gra forumowa :2funny:. Ja wiem, ze niektrorzy to traktuja tak samo. Co do naszych postanowien to sie dowiesz na tym forum jak MY bedziemy tego chcieli, a nie TY i tyle mam do powiedzenia w tym temacie.
Ave c0ven .
--- Koniec cytatu ---
A Ty zyjesz we wlasnym bajkowym swiecie, kiedy ktos rzuca Ci prawda w oczy z jego punktu widzenia. Jestescie petami, byliscie i bedziecie. Tyle z mighty c0venu, ktory poczul troche sova. Pieprznijcie sobie nie wiem moze pluszowe teletubisie bo troskliwe misie sa juz na polnocy. Poludniowy kurwidolek aka ssajmy sobie peto. To taki tl;dr Waszej sytuacji.
devilsbirth:
--- Cytat: Kareem w Luty 24, 2010, 14:57:29 ---SE też zresetowało Atlas i wpadali do nas, czego nikt nie miał im za złe, bo to tylko dodatkowy przeciwnik do zabawy.
--- Koniec cytatu ---
Kurna, żeby wszyscy tak potrafili...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej