Forum Gry > World of Tanks
World of tanks
Starakopara:
--- Cytat: Doom w Luty 10, 2011, 13:12:44 ---Na KT kusi jeszcze stabilizer
(...)
--- Koniec cytatu ---
do KT to mi 62k exp brakuje :P, narazie to mam "odkryte" i zamontowane wszystkie modułki czyli gąski, silnik, radio i armatę.
Wykupiłem wczoraj premke więc grind powinien pójść szybciej i przyjemniej :)
Doom:
ja na plus na tygrysie rzadko wychodziłem :P
na KT bilans jest na delikatnym plusie
Na mini za to czuję sie świetnie nawet nie wiem kiedy ubyło mi 50k z prawie 200 jakie potrzeba do mausa
Ptysiu:
--- Cytat: Doom w Luty 10, 2011, 13:28:41 ---ja na plus na tygrysie rzadko wychodziłem :P
Na mini za to czuję sie świetnie nawet nie wiem kiedy ubyło mi 50k z prawie 200 jakie potrzeba do mausa
--- Koniec cytatu ---
Mam podobne odczucia. O ile grind Tygrysem był tragiczny, o tyle KT i dalej mini to czołgi bardzo przyjemne w grze. Obecnie niecierpliwie czekam na magiczne działo tier X, po czym zacznę grindwać silnik.
Starakopara:
rozegrałem Tygrysem dopiero z 80 bitew, do wczoraj faktycznie zarobek był nikły, ale jak odpaliłem premkę to zacząłem zarabiać i na naprawy, i na reload i jesczcze do walleta wpada co nieco :D
Doom:
--- Cytat: Doom w Luty 10, 2011, 13:28:41 ---ja na plus na tygrysie rzadko wychodziłem :P
--- Koniec cytatu ---
Oj z działem 128 mini zmienia sie w potwora >:D
Przykład sprzed chwili fackup balans i na przeciwko nas 2xjtiger, 2xferdek, 5x jpanter i 2 ruskie 152 z tego poza jtigerami stado pojechało uliczka wzdłuż podnuża zamku i spotkali tam mnie... sie okazało ze wszytkie poza jednym ferdkiem i chyba któryms 152 to jakies smieszne wersje ekonomiczne z 88mm, spadły ruskie, ferdek z grubsza rura to teszta potrzymala mnie na detraku jeszcze czas potrzebny na ubicie is który próbował im pomuc a potem zwiala :(
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej