Forum Gry > World of Tanks
World of tanks
Starakopara:
a tak z innej beczki, wczoraj dobrnąłem do SU-100 i mam pytanko, mianowicie, która z dostępnych armat jest wg. Was najlepsiejsza do tego TD?
100mm, 122mm, czy ta ulepszona 85mm?
o7
Straszny:
100mm
a tak ogólnie
ALEŻ FAJNIE sie tymi amerykańskimi heavy jeździ! Zwrotnosc i speed niewiele gorsze niż medy, wygar omg, tylko trzeba umieć się ustawiać tak żeby wystawiać wieże a chronić hull.
Jestem przy T32 i jest to najprzyjemniejsza ścieżka ze wszystkich trzech jakie robie. Super zabawa i bardzo wysokie damage ratio :)
Doom:
Z tego co wyczytałem na forum WoT to po pachu w gródniu możesz zmienić zdanie :P
Te czołgi docelowo maja być chyba na zasadzie jajka uzbrojonego w młot kowalski, teraz maja extra 20% hp czy czego tam (bug, ma być naprawiony w pachu)
Z zabawniejszych akcji jaki widziałem typu chrońmy hull - kumpel w jagdpancer IV dłuższy moment katował minimausa - dobił mu na zero i docisnął do krawędzi mapy, maus mu mógł skoczyć (za niski jagd był żeby go traić), a on go punktował w styk wierzy i kadłub w koncu jakiś isu sie zlitował nad mini mousem i zdmuchnął kolegę, ale nasz team ( w większości wybity właśnie przez to bydle) miał kupe fanu kibicując niszczycielowi ;) :P swoją drogą, podobno wąłśnie ten sposób walki jest najlepszy dla amerykaskich heavy na solów każdeko potworka dobić na zero, sczepić sie kdłubami (wtedy tylko front wierzy jest narazony na ostrzał) i walic ile fabryka dała aż ten drugi padnie albo nadjadą jego koledzy z odsieczą
Gizmo79:
Mają o 20% grubszy pancerz niż powinny, ale nawet bez tego t7 i 8 nie mają kadłuba znacząco cieńszego niż ich przeciwnicy z ZSRR i III Rzeszy, choć na t9 i 10 różnica jest już znacząca. Za to te wieże...
Rabbitofdoom:
Mando tak samo jest z Su-14 jesli dobrze pamietam nie jest w stanie obnizyc lufy dosc nisko zeby trafic kazdego niemieckiego TD do jgdt pantery wlacznie. W sumie nawet T1 nie jest taki tragiczny u amerykancow zalorzylem to lepsze dzialo rammer i mozna powalczyc cos nie cos z medami. Ostatnio nawet T-43 udalo mi sie ubic. Na mordowalem sie jak gupi zostalo mi 80 hp ale dran padl.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej