Forum Gry > World of Tanks

World of tanks

<< < (121/130) > >>

Starakopara:

--- Cytat: Thi0ridazin w Listopad 18, 2010, 12:46:25 ---lag czesto sie zdarza po wyjsciu 0.6 patch'a ...

--- Koniec cytatu ---

ale nie co dzień trafiają się pingi powyżej 600 :P, po patchu 0.6.. u mnie plasowały się w granicach 180-250

Terion:
Wczoraj UPC mialo jakies problemy z swiatlowodami w zwiazku z czym niektorzy mogli miec dosc grania (w tym ja - pingi powyzej 400). Choc po ostatnim patchu jestem zdecydowanie zadowolony, zniknal problem z wyrzucaniem mnie z gry co 1 potyczke.

Starakopara:

--- Cytat: Terion w Listopad 18, 2010, 13:47:50 ---Wczoraj UPC mialo jakies problemy z swiatlowodami w zwiazku z czym niektorzy mogli miec dosc grania (w tym ja - pingi powyzej 400). Choc po ostatnim patchu jestem zdecydowanie zadowolony, zniknal problem z wyrzucaniem mnie z gry co 1 potyczke.

--- Koniec cytatu ---

mi wczoraj UPC zmienialo modem na ten z wyglądu przypominający dekoder cyfry +  :D

amra:
Ja jestem sczesliwy, bo mi light&meds juz nie warp-uja i mozna je wresczie odstrzelic na rozsadnym dystansie.
Co do laga, zeczywiscie po pachu pojawil sie nawet u mnie, czego wczesniej nigdy nie obserwowalem.
Od pacha ping mi podskoczyl o 20ms srednio, teram ma wgranicach 50-60ms.
A i jescze jedno T29 rulez :D, wreszcze HT ktory naprawde daje rade zarobic na siebie. KT stoi w garazu i rdzewieje.

Kara Mon:
No t29 to kawal solidnej masyznki, nie dosc ze czesto trafia do low tier battle jak KV to jeszcze ma wiekszosc parametrow zblizonych do KT, jedynie HP mniejsze (chyba 1200 a KT 1600) do tego szybszy i armatke ma tez podobna , chyba nawet szybciej strzela.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej