Forum Gry > World of Tanks
World of tanks
Gainax:
a co najlepsze musimy się szykować nawet na pogorszenie tego stanu bo tak jak rozmawialiśmy na spotkaniu z ludźmi z wargamingu graczy każdego dnia przybywa w bardzo dużych ilościach.... i mówię tylko o rosyjskich graczach a jak się jeszcze przyłączą amerykanie i europa do zakładania kont to sami widzicie co się dzieję...... oby tylko Chińskich serverów nie złączyli ;p
gregor40:
--- Cytat: Gainax w Listopad 02, 2010, 00:41:28 ---a co najlepsze musimy się szykować nawet na pogorszenie tego stanu bo tak jak rozmawialiśmy na spotkaniu z ludźmi z wargamingu graczy każdego dnia przybywa w bardzo dużych ilościach.... i mówię tylko o rosyjskich graczach a jak się jeszcze przyłączą amerykanie i europa do zakładania kont to sami widzicie co się dzieję...... oby tylko Chińskich serverów nie złączyli ;p
--- Koniec cytatu ---
To nie EvE, WoT skaluje sie bez ograniczeń, wystarczy że wargaming dostawi serwerów. Inna kwestia czy ich na to stać.
Rabbitofdoom:
Okro mam i TD i artke i sorry ale artka jest przegieta a TD maja juz wogule przekichane ze wzgledu na styl gry jakiego wymagaja. Dla dobrego artylerzysty polowa murkow i kamyczkow jesli chodzi o wieksze czolgi sobie jest bo trafie cie akurat w ten rozek ktory ci wystaje a jak nie to i tak oberwiesz splashem.(bez spall liner to juz wogule td sie nie da grac ostatnio) Su-8 czy jak to sie tam nazywalo to wielkie dzialo z premium ammo sciaga mi jagd panthere jednym strzalem jak trafi. Trafienie kogos w ruchu to nie jest problem przy widoku "satelitarnym" o ile nie jest gdzies na drugim koncu mapy.
LosBekoczoS:
Dzis o wiele lepiej na serv RU 25000+ osob 600+ bitw, ping normalny aa zaczyna wmiare działać. Cos na okolo 10 bitw w jednej było pare szarpniec a tak to smiga lata biega.
\o/
Gainax:
co do ruchu na końcu mapy i celowanie w ten ruch da rade ale trzeba mieć wyćwiczone po ile sekundach pocisk dolatuje i w jaki miejsce trafić aby trafiło bezpośrednio w cel ;]
Co do tego czy stać ich na server? nie mam pojęcia ale ruscy już kupują u nas się jeszcze nie da + rusków każdego dnia przybywa i przybywa ;]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej