Forum Gry > World of Tanks
World of tanks
Precelek:
i zaczela sie jedna wielka drama na ruskim forum jaki to centurio jest noobem i ze niemcy zostali znerfieni :P
Starakopara:
--- Cytat: LosBekoczoS w Październik 29, 2010, 20:07:37 ---Generalnie Hamerykańskie działa bedą soon™ razem z tymi mapami ( np ta na ktorej to działo stoji - mapa klasztor) :D
--- Koniec cytatu ---
me wants it nooow!!!! :D :D :D
Gainax:
innymi słowy stało się tak że dopiero ja coś przegra to wtedy okazuję się do dupy.... ale pewnie byśmy my grali dojczami a oni ruskimi wynik był by identyczny.... bo sprzęt to jedno taktyka drugie ;]
A ja dziś po 2 dniach bez grania w WoT'a wracam siadam na SU-14 podłączam się do gry i od razu wyzwiska że jestem hakerem bo zdjąłem 2 scouty przeciwnika na 2 hity xD i to właśnie poruszające się tak jak pisane było wyżej :D
dla tego obecnie jestem w trakcie kręcenia instruktażowego by wielu pomóc stać się pro artą ;P
a żeby jeszcze trochę pospamować zbliżają się kolejne turnieje więc szykujcie sprzęt ja pewnie będę w lidze średniej bo niestety nie dorobiłem się Mausa or IS7 ;P(chodż do IS7 brakuje mi z 100k expa ale już nie chce mi się bić ISem 4 )
LosBekoczoS:
Me zmatrwienia narastaja ... z nowym patchem ruski server jest totalnie niegrywalny. Pomijam juz zwyczajowa 5 min kolejke do bitwy w primetime.. ale lag 350+... mam nadzieje ze szybko naprawia bledy bo inaczej my na US servie bedziemy mieli po 600-700 pingi ;/
Ps. Hamerykanskie czolgi sa dziwne.. bardzo mało expa potrzeba na przeskoczenie do tier 3, maja jakos podejzanie smieszne ilosci modułków ( mało ) a do tego tier 2 czolg pokazywany jest jako medium na mapie o.O
Starakopara:
--- Cytat: LosBekoczoS w Październik 31, 2010, 18:48:47 ---Me zmatrwienia narastaja ... z nowym patchem ruski server jest totalnie niegrywalny. Pomijam juz zwyczajowa 5 min kolejke do bitwy w primetime.. ale lag 350+... mam nadzieje ze szybko naprawia bledy bo inaczej my na US servie bedziemy mieli po 600-700 pingi ;/
Ps. Hamerykanskie czolgi sa dziwne.. bardzo mało expa potrzeba na przeskoczenie do tier 3, maja jakos podejzanie smieszne ilosci modułków ( mało ) a do tego tier 2 czolg pokazywany jest jako medium na mapie o.O
--- Koniec cytatu ---
wczoraj na serwerze US, gdzie do owego " wczoraj " pingi miałem w granicach 130-150 nagle pingi zaczęły się plasowaćw okolicach 250-400, bez pacza z nowymi mapkami i amerykańskimi czołgami, czyżby Wargaming na serwie US testował " tylko " laga?? :P :P :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej