Forum Gry > World of Tanks

World of tanks

<< < (116/130) > >>

Straszny:
stoicie?  :)

Battle Achievements: Scout
  Victory!
Battle: Komarin 28 października 2010 21:53:35
Tank: PzKpfw VIB Tiger II
Earned:
2 788 Experience
80 562 Credits

oł je.

amra:
nie wiem jak to zrobileś, ja max miałem 1500/40000, i zabilem 9 na 10.
Gratki

Kara Mon:
Pewnie utlukl cos z wyzszego tieru, zdecydowanie wiecej kasy/xp leci za kille wyzszych tierow niz takich samych/nizszych. Liczy sie takze ilosc zadanego dmg ubitemu czolgowi, jak "wysolujesz" cos tlustego to leca ogromne ilosci kasy/expa.

Okropniak:

--- Cytat: Kane McCallan w Październik 28, 2010, 22:35:49 ---To ciągle lepszy argument niż: JA jem gówno i mi smakuje, wiec wszyscy też maja żreć gówno bo jest dobre :D

--- Koniec cytatu ---

Chyba nie załapałeś sedna tematu - ale ok, skoro tak to zawsze będziesz w dupe bity.
Uwielbiam jak "beton" zaczyna się wypowiadać na zasadzie "ja mam racje, reszta się myli" i podaje jakieś argumenty z czapy samemu widząc tylko "swoją" stronę medalu.... Moja prawda jest NajMojsza nie?
Osobiście gram i light i med na dokładkę (oprócz arty) - będąc scoutem trafia mi się od wielkiego dzwona by mnie arty ubiła - prędzej uda im się trafić obok i zdjąć gąsienice ale od tego jest moduł naprawczy by szybko ruszyć z miejsca. Jedyne co mnie trafia to o dziwo TD lub Heavy które lepiej potrafią przycelować.
A w med sam ginę od arty jak zapomnę by się nie wychylać - to wiem skąd Twój płacz ;p

Gizmo79:

--- Cytat: Gainax w Październik 28, 2010, 22:42:48 ---Dokładnie to co napisał pan Okropniak to od teamu zależy czy artyleria w ogóle się przyda
--- Koniec cytatu ---
W EVE też porównujesz statki sadzając idiotów za sterem? Co z tego, że jak team noobi to całą artylerię pojedynczy Leoś zatłucze, skoro gdy team gra porządnie żaden skaut się nie przedrze bo go zatłuką na podejściu i wtedy jedyne co może zabić artylerię to inna artyleria strzelająca na ślepo po smugach. Ludzie będą grać coraz lepiej, nie coraz gorzej.

--- Cytat: Okropniak w Październik 29, 2010, 08:11:14 ---Uwielbiam jak "beton" zaczyna się wypowiadać na zasadzie "ja mam racje, reszta się myli" i podaje jakieś argumenty z czapy samemu widząc tylko "swoją" stronę medalu.... Moja prawda jest NajMojsza nie?
--- Koniec cytatu ---
Nooo, co prawda to prawda :PPP

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej