Forum Gry > World of Tanks

World of tanks

<< < (115/130) > >>

amra:
To sobie kup HT i zobacz jak tym sie swietnie zygzaki kreci. Tysiace mowi ze arty przegieta, a on i tak lepiej wie :D

Gainax:
owszem zgodzę się z czasem lotu co w wielu przypadkach zanim pocisk doleci minie 3-3,5sekundy + pogorszy celowanie nagłe bądź bieżące zmiany kierunków jednak bądź co bądź nie mniej nie znaczy to że wszystkie strzały lub większość będzie nie celna bądź w ogóle nie doleci blisko celu....

Mimo wyżej wyjaśnionych defektów celowania wciąż mogę rzec że scouty biorę na hit'a(czyt. niszczę 100% życia) mimo zygzaku i zmiany kierunku jazdy.....

wszystko celowania, dokładność, umiejętności wszystko to jest zależnością każdego gracza i każdy ma inny styl a przynajmniej odmienny na swój sposób bardziej rozpisać tego nie mogę by zbyt was nie podskilować ;p

edit:
Jeszcze tylko dodam by zaraz nie odezwały się rozżalone dzieci że owszem trafiam bardzo często ale też mam swoje pudła ;p

Okropniak:

--- Cytat: Kane McCallan w Październik 28, 2010, 20:41:14 ---To sobie kup HT i zobacz jak tym sie swietnie zygzaki kreci. Tysiace mowi ze arty przegieta, a on i tak lepiej wie :D

--- Koniec cytatu ---

Bo gram arty i widzę jak łatwo mnie załątwić jak team wie co robić.
Dosłownie przed chwilą nie bylem w stanie strzelić do nikogo przez 5min - ukrywanie się - przeskoki od kryjówki do kryjówki, nawet scouty jak nigdy nabrały rozumu i robiły dziwne ewolucje.
Tysiące marudzi bo gra TD lub uber hiper Heavy i ich kurwica strzela jak padają na strzał - ale nie spróbują pograć bo "arty są przegięte".
Uwielbiam też jak ktoś podaje artument "tysiące..." - Jedzmy kurwa gówno, przecież miliardy much nie MOGĄ SIĘ MYLIĆ!
;p

amra:
To ciągle lepszy argument niż: JA jem gówno i mi smakuje, wiec wszyscy też maja żreć gówno bo jest dobre :D

Gainax:
Dokładnie to co napisał pan Okropniak to od teamu zależy czy artyleria w ogóle się przyda nie jedna grę grałem że zamiast rozwalać wrogów przez całą grę musiałem uciekać aż ostatecznie dedne..... chodź ostatnim czasem jak mnie wnerwią to swoich rozwalam ;p byle uważać na bana ;] ale nie muszę tracić swoim 100% to bana nie będzie xD najbardziej wnerwia fakt że ostatnio graczom inteligencją roz***ała się doszczętnie skoro stoję sobie artą a leosie i A-20 stoją i campią kolo mnie a taki IS czy tiger czy KV robi za scouta...... od razu wiadomy wynik walki.... albo siedzę sobie w bazie a cały team campii w bazie wyłączając z walki całkowicie artylerie swoją......

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej