Forum Gry > World of Tanks

World of tanks

<< < (96/130) > >>

Gizmo79:
Korzystasz z tej strony? http://game.worldoftanks.com/registration/
Przed chwilą spróbowałem założyć konto na maila z 10 minute mail i nie było problemu. Chce ktoś konto barbarucha? ;)

@Hastra:
Zestawu naprawczego (apteczki podobnie) używa się tak, że w czasie walki wciskasz przycisk odpowiedzialny za zestaw (np. 4) a nad amunicją/kitami wyświetli ci się nowa belka z wyborem co ma zostać naprawione. Jak na obrazku:

Część przedmiotów jest pasywna, np. gaśnica która zużywa się w razie pożaru lub czekolada która zużywa się pod koniec walki, a część aktywowana ale bez dalszego wyboru, np. widoczne na obrazku zdjęcie ogranicznika obrotów.
Co do tych 700 złota, to nie kupiłeś czasem 7 zestawów naprawczych po 100 złota każdy? :)

Straszny:

--- Cytat: Hastrabull w Wrzesień 28, 2010, 11:45:50 ---dobra, moze mi ktos powiedziec, jak moge wsadzic kupione rzeczy do czolgu? Mam jakies repair kity i inne siuje muje i nie wiem jak tego uzywac.

poza tym moj nick to jakby nie bylo Hastrabull :)

aaaa i nie wiem czemu, ale kurde 700 zlota mi zniklo dzisiaj. ktos wie ocb?

--- Koniec cytatu ---

ta... kupiłeś najdroższe zestawy naprawcze za ZŁOTO zamiast te tanie za zwykla kase  :P [bywa, sam pare razy głupio wydałem złoto]

te za złoto działają bez ograniczeń czasowych w jednej bitwie, te zwykle - 2 minuty (co całkowicie wystarcza w 90% przypadków)

IMO: w WoT jest jeden rozsądny sposób wydawania złota - konto premium na miesiąc.  :)

Hellbright:
I free exp . I załoga na 100. Ammo już za drogo wychodzi.

Hastrabull:
ok, dzieki, sprawdze w domu ;] poza tym moze juz o tym pisaliscie, ale nie chce mi sie kopac 20 stron, wiec: jaka jest roznica pomiedzy ap a he i kiedy jakiej amunicji uzywac? dla mnie, nooba nie ma zadnej roznicy. i tak wkurwa lapie jak nie moge uszkodzic jakiegos czolgu :)

Ptysiu:

--- Cytat: Hastrabull w Wrzesień 28, 2010, 13:38:42 ---ok, dzieki, sprawdze w domu ;] poza tym moze juz o tym pisaliscie, ale nie chce mi sie kopac 20 stron, wiec: jaka jest roznica pomiedzy ap a he i kiedy jakiej amunicji uzywac? dla mnie, nooba nie ma zadnej roznicy. i tak wkurwa lapie jak nie moge uszkodzic jakiegos czolgu :)

--- Koniec cytatu ---

Pocisk AP zadaje obrażenia, gdy przebije pancerz wroga. HE nie przebije pancerza żadnego czołgu poza lekkim, ale obrażenia zadaje zawsze, chociaż są zmniejszone w zależności od grubości pancerza w miejscu, w które trafisz. Generalnie wygląda to tak, że TD i czołgi z wyższych tierów używają AP, a cała reszta HE. Chociaż nie jest to regułą, jak na przykład wyżej pisano taki Hetzer, który jest TD najlepiej się sprawdza z wielkokalibrowym działem z pociskiem HE. Sam wyczujesz w końcu jaki pocisk kiedy użyć.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej