Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Goonswarm rozwiązany

<< < (19/30) > >>

Soulscream:

--- Cytat: Mighty Baz w Luty 04, 2010, 09:22:59 ---wyobraźcie sobie nagłówki IT zaatakowało BoB [Molle] w...
Albo flota BoB zajęła system w Delve, nisząc ....IT.

:2funny:

--- Koniec cytatu ---

Sotharr:

--- Cytat: Scaryman w Luty 03, 2010, 23:27:20 ---szlag trafił 300 kadłubów capsów zamienionych na wraki dla insurance,

--- Koniec cytatu ---

To jakaś bzdura, komu by się chciało siedzieć kilka godzin i wysadzać kapitale. Szczególnie wtedy, gdy ma zamiar przestać grać. Nie wspominając już o tym, że musiałby mieć skile albo alty na wszystkie te statki.

Straszny:

--- Cytat: Sotharr w Luty 04, 2010, 10:05:08 ---To jakaś bzdura, komu by się chciało siedzieć kilka godzin i wysadzać kapitale. Szczególnie wtedy, gdy ma zamiar przestać grać. Nie wspominając już o tym, że musiałby mieć skile albo alty na wszystkie te statki.

--- Koniec cytatu ---

i myślisz że te alty to problem dla ceo takiego sojuszu jak GS? No prosze....  :)
i faktycznie podobno rozwalał, kickował korpy i kasował wszystko pare godzin

Vic Brunner:
co do disbandu GS: nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka. Uśmiałem się setnie, aczkolwiek brak GS kończy pewną epokę w EVE.  Na pewno dobrze im to zrobi taki wstrząs, przyda im się aby pozbyć się zbędnego syfu i balastu.

Co do nowej nazwy GS czyli Band of Brothers (o ile taka będzie) - to tylko objaw wielkiego kompleksu wobec Molla i jego sojuszu, i generalnie braku dystansu. Jak widać niektórym sens w tej grze nadaje tylko istnienie Molle'a.

zaś tekst kartoona mnie zniszczył kompletnie - uwielbiam jak to ludzie potrafią sobie ideologię dorabiać do swoich failów czy pomyłek po czym strzelają emo rage ;D

Soulscream:

--- Cytat: Vic Brunner w Luty 04, 2010, 11:30:18 ---co do disbandu GS: nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka. Uśmiałem się setnie, aczkolwiek brak GS kończy pewną epokę w EVE.  Na pewno dobrze im to zrobi taki wstrząs, przyda im się aby pozbyć się zbędnego syfu i balastu.

Co do nowej nazwy GS czyli Band of Brothers (o ile taka będzie) - to tylko objaw wielkiego kompleksu wobec Molla i jego sojuszu, i generalnie braku dystansu. Jak widać niektórym sens w tej grze nadaje tylko istnienie Molle'a.

zaś tekst kartoona mnie zniszczył kompletnie - uwielbiam jak to ludzie potrafią sobie ideologię dorabiać do swoich failów czy pomyłek po czym strzelają emo rage ;D

--- Koniec cytatu ---

BoB nalezy do Karttoon'a. Nie bedzie to nowa nazwa sojuszu. Kilka powaznych propozycji branych pod uwage to Red Swarm Federation (mamy korpy z TCF/RA), Bat Country (odniesienie do TF2) i gejowy Collapse Colony Disorder. Pewno jest jeszcze cos innego rownie debilnego 8).

--- Cytat: Sotharr w Luty 04, 2010, 10:05:08 ---To jakaś bzdura, komu by się chciało siedzieć kilka godzin i wysadzać kapitale. Szczególnie wtedy, gdy ma zamiar przestać grać. Nie wspominając już o tym, że musiałby mieć skile albo alty na wszystkie te statki.

--- Koniec cytatu ---

Tez mi sie nie chce w to wierzyc, wiecej by zarobil wystawiajac je na kontrakty.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej