Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Goonswarm rozwiązany
Xarthias:
--- Cytat: Aeon Horax w Luty 04, 2010, 08:38:33 ---http://evemaps.dotlan.net/alliance/Band_of_Brothers/corporations
lol
--- Koniec cytatu ---
Postanowili uczcić rocznicę rozwiązania BoBa w ten sposób :2funny:
Soulscream:
--- Cytat: Sotharr w Luty 04, 2010, 08:33:22 ---Mam nadzieje, że macie kompromitujące zdjęcia żony karttoona, żeby je opublikować, tak jak to było z remedialem. :D
Edit:Remedial sprzedał wasze iski na ebayu. ::)
--- Koniec cytatu ---
Remedial opuscil goonfleet robiac to wiec :condi:.
Voulture:
--- Cytuj ---hi. goon here but i don't play eve, someone linked me this thread. just a public service announcement for added funny, karttoon as you know him isn't even a j4g, he's a straight up pubbie. the real karttoon joined SA when we played travian together, just to get in our travian alliance. he's an ok guy. he later gave someone else in our non-SA, non-eve clan his SA + eve accounts.i don't think any goons actually knew the original owner when he played eve.
basically this is what happens when you make a retarded pubbie a CEO instead of telling him to stick to yelling dumb team america shit on vent and blowing up miners
--- Koniec cytatu ---
To mi sie podoba. Szybo na alta, wymysle jakas historie, zeby nikt do mnie nie przyjechal irl i mi nie spuscil wpierdolu :D
Straszny:
dokładnie o tym samym pomyślałem ... gość nagle pomyślał.. nie no ku...a, przegiałem i z tych 5000 ludzi ktoś jeszcze wpadnie na pomysł wizyty z bejsbolem... to tworzy na kolanie historie jak to kartoon nie jest kartoon i w sumie właściwie nikt nie wie kim jest ale na pewno nie kartoonem :2funny:
(swoją drogą Soul/Bruce wyżywali się na MOlle za to że bobbici sa tak niekompetentni że nie przypilnowali praw dyrektorów (haargoth), ostatnia totalna seria faili powinna dac do myślenia nim następnym razem Goon napisze o niekompetencji innych)
300 dreadów.... licząc pół miesiąca na budowe jednego bez itemków do fitu... plus haulowanie surówki... kiedy wallety średnie z tendencją do stanu "puste" , jakoś nie bardzo widze żeby przez najbliższy rok były-GS cokolwiek w grze mógł zaznaczyć większego, raczej skirmish pvp + logistyka do odbudowy infrastruktury, tym bardziej że nie mieli czasu zwinąc 3/4 POSów z Delve. Straty z bardzo pośpiesznej ewakuacji z Delve już były pewnie dotkliwe (widze że wiele frakcyjnych wież zostało nie od anchorowanych i całego tego syfu posowego), teraz likwidacja dread-floty i wyczyszczenie assestów.
edit
@Baz
myśle że Molle nie skończył swojej kosmicznej vendetty ;), zostało NC z 3 bloków jakie brały udział w rozwiązaniu bob-a, a jak widać jest cholernie zacięty.
MightyBaz:
wyobraźcie sobie nagłówki IT zaatakowało BoB [Molle] w...
Albo flota BoB zajęła system w Delve, nisząc ....IT.
:2funny:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej