Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Goonswarm rozwiązany

<< < (13/30) > >>

Khobba:
polecam przejrzenie wątku o eve na SA forums, może zrozumiecie dlaczego memberzy nie płaczą po disbandzie, a to, o czym pisze soulscream to nie jest zwykłe damage control. Goście, którzy teraz robią emoquit, to właśnie ci, których prawdziwe goony (we właściwym tego słowa znaczeniu :10bux: ) chciały się pozbyć.

BTW, zamierzacie się strzelać, czy kolegować z GROON?

//w mordę, miałem nie przekraczać 666 postów :( muszę skasować jakiegoś swojego starego lub po prostu przekręcić licznik :P

Luisa:
Internet Spaze Shipz Iz SeriouZ Buzzinez !!

Osobiście to mam to gdzieś co się stało i jakoś nie rozumiem niektórych ochów i achów z tego powodu.
Wrócą pod nową nazwą nie bójcie się ;)

Rogoo:
Ej, to co jest z tym Karttoonem ? "Szpuknal chlopak walizeczke" z alajansowymi assetami ? :) Jesli tak to respect. :D

sneer:
pszczółki bzyczały i zbierały - królowa zabrała - takie prawo w roju podobno  :2funny:

ofc jesli to prawda :)

Butuhuru:

--- Cytat: Soulscream w Luty 03, 2010, 15:18:47 ---Ej Wy naprawde nie rozumiecie, ze nas to bawi i naprawde staralem sie zmuszac caly poranek zeby chociaz poczuc troche smutku, ale ja naprawde nie moge przestac sie smiac (tu wychodzi roznica kulturowa prawodpodobnie).

--- Koniec cytatu ---

Ja wierze ze ciebie to bawi i czujesz ogromna radosc. Ja takze sie ciesze wraz z toba a wraz z nami polowa EVE. :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej