Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Goonswarm rozwiązany

<< < (12/30) > >>

Soulscream:

--- Cytat: Crux w Luty 03, 2010, 15:11:21 ---Wyrazy współczucia dla byłych członków Goonswarm  z powodu straty. Głowa do góry, może wyjdzie z tego coś dobrego.

--- Koniec cytatu ---

Ej Wy naprawde nie rozumiecie, ze nas to bawi i naprawde staralem sie zmuszac caly poranek zeby chociaz poczuc troche smutku, ale ja naprawde nie moge przestac sie smiac (tu wychodzi roznica kulturowa prawodpodobnie).

Kha Verti:
Good luck goons - motyw z końcem jaki was spotkał zaiste do śmiechu. To że inni myślą że płaczecie pewnie wynika z całej tej postawy "spinki" i "serious bussines". Gra to gra - zabawa i tyle a wy teraz macie pewnie ubaw po pachy :)

shaitis:

--- Cytat: Soulscream w Luty 03, 2010, 15:18:47 ---Ej Wy naprawde nie rozumiecie, ze nas to bawi
--- Koniec cytatu ---

Moglbym zacytowac ci kilku z waszych memberow placzacych na waszym forum i na czacie ;)
ale mam zakaz.
Znam przynajmniej z 10 goonsow ktorzy zrobili emo quit. Nie trzeba udawac, znam to uczucie jak swiat (virtualny) wali ci sie na leb. Spoko, to tylko gra raz na wozie raz w nawozie.

Crux:

--- Cytat: Soulscream w Luty 03, 2010, 15:18:47 ---Ej Wy naprawde nie rozumiecie, ze nas to bawi i naprawde staralem sie zmuszac caly poranek zeby chociaz poczuc troche smutku, ale ja naprawde nie moge przestac sie smiac

--- Koniec cytatu ---
Patrz drugie zdanie w moim poprzednim poście ;)

--- Cytat: Kha'gr Verti w Luty 03, 2010, 15:21:44 --- To że inni myślą że płaczecie pewnie wynika z całej tej postawy "spinki" i "serious bussines".

--- Koniec cytatu ---
Nie no jasne, przyjąłem żałobę, zaraz lecę do sklepu po znicz i lilie :buck2:
Smutno mi, że te "bydło" jak niektórzy to określają zniknie z gry przynajamniej w takiej  postaci w jakiej to dotąd znaliśmy.
A poza tym Xarth dobrze prawi. Będzie jak z wyciętym nowotworem, nastąpią przerzuty czy cuś.

Straszny:
na pewno mają ubaw
szczególnie tych pozłomowanych dreadów i ukradzionej kasy  :laugh:

jestem za, taki ubaw goonsi codziennie powinni mieć  O0  bo śmiech to zdrowie, co nie ?  :2funny:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej