Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Proviblock kontra AAA — ciąg dalszy
Sotharr:
15:57:30 Notify The station ShadowTec Inc. Science and Slave Augmentation Facility has been captured by Radio Maryja - Hard Rock Station corporation! :p
Za zabijanie fail fitów pozostaje mi tylko podziękować. :)
SokoleOko:
Wypadek przy pracy, czy AAA dało Wam tą stację?
Butuhuru:
E nie trzeba byc takim zgryzliwym. Gratulacje. Posiadanie wlasnej stacji to zawsze nobilituje :)
Trico:
wieczorem zdarzyło się 9-F
warunki lagowe znośne, czas cyklu około 2, serwer stabilny
http://www.atlas-alliance.com/killboard/?a=kill_related&kll_id=153137
Musze przyjmować, że BSy U'K i -A- spadły co do jednego, z czego część obserwowałem mając ich zalockowanych i nie dało się ich wyboostować.
Dla mnie zaczęło się to około 1800 gdy trzeba było bronić rozstawionych SBU z timerem 2h
Walka toczyła się w kilku starciach między którymi nie miałem netu (;/)
W ostatniej fazie którą widziałem (półnoć PL) 5 scorpów głównie na rasowych jamach siało zamęt w logistykach powodując zestrzelenie ponad 20 statków supportu, heat na eccm - med sloty spalone na 50% ale jamy dlaej wchodziły było nas chyba tylko 3 wtedy.
W tej chwili na bracketach widziałem może 2 osoby z U'K i -A- ponieważ na bramie wlotowej ich ciężka flota stanęła przed naszymi snipe hacami i przyjęła straszne straty.
Nie znam wyniku końcowego - poszedłem spać gdy strzelano do stacji, hosty nadal nadlatywały
edit: dzięki za spellcheck
po kb -7- widze, że to jednak inna niebieska flota stała wtedy na bramie, nie miałem czasu się zorientować
Soulless:
Byłem, w sumie gdzieś do po północy nawet się tłukłem :)
Dla odmiany latałem z flotą -7-, jakoś tak wyszło :p
Jedyne co mnie dziwi, to zaskakujące różnice na różnych killboardach...
Na Atlasie jest 293:98, na -7- 76:57, a na CVA 81:35 ;)
-7- ma jawny kb, więc podlinkuję: http://www.sev3rance.com/kb/?a=kill_related&kll_id=49516
Walka była istotnie miła. Lag w sumie pojawiał się tylko przy wskoku floty do systemów.
Poza walką w 9-FOB2, była też cała seria walk w YWSO-Z i XHQ-7V
Tym razem leciałem RR kartoflą i wszystko było praaawie ok, dopóki nie traciłem dron przez odwarp floty... niestety ten 2-3 sekundowy lag powodował że drony nie zdążyły wrócić... jak zaczynałem walkę to miałem 25 dron, a na końcu zostałem z 9 lightami i medami w sumie ;P
Ale raile (na kartofli hehhe) i rr też robiły dobrze, logistyki i rr dawały razy bo kilka razy byłem primary i mi armor zjeżdżano przynajmniej z 3 razy do połowy.
Anyway bardzo miły przyczynek do chęci do aktywnego powrotu do EVE :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej