Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Proviblock kontra AAA — ciąg dalszy

<< < (76/105) > >>

Soulless:
Hehe :)
Propagandę macie świetną, ale propaganda nie wygrywa wojen :)
Jako że nie wypowiadam się w imieniu CVA, a jak zwykle prywatnie, powiem as usual - czas pokaże :D
A prywatnie życzę U'K jak najlepiej, bo nie ma to jak stary dobry oklepany wróg pod nosem :D

SokoleOko:
Z kronikarskiego obowiązku - padło G-5, sov ma U'K. Nie wiem po co, bo a) wyjście do lowseca, b) w dodatku jeszcze na zadupiu.

Trwa właśnie klepanie stacji w R-3 (2nd timer), tu aktywni jest głównie AAA i Sys-K.

Venzon 2003:

--- Cytat: SokoleOko w Marzec 04, 2010, 11:33:37 ---Trwa właśnie klepanie stacji w R-3 (2nd timer), tu aktywni jest głównie AAA i Sys-K.

--- Koniec cytatu ---

To sa przeciez solidni sojusznicy, na ktorych mozna liczyc w dlugoterminowych kampaniach. Fajnie, ze daja rade sami cos zrobic.

SokoleOko:
Co takiego? Mówisz o sys-k?

Jak dla mnie to mogą robić "wypad" z tego terenu, bo więcej przeszkadzają niż pomagają (np. kompletnym brakiem współpracy w roamach - my zastawiamy pułapkę, a sys-k olewa próby kontaktu i płoszy red-spawny).

Venzon 2003:

--- Cytat: SokoleOko w Marzec 04, 2010, 12:05:39 ---Co takiego? Mówisz o sys-k?

Jak dla mnie to mogą robić "wypad" z tego terenu, bo więcej przeszkadzają niż pomagają (np. kompletnym brakiem współpracy w roamach - my zastawiamy pułapkę, a sys-k olewa próby kontaktu i płoszy red-spawny).

--- Koniec cytatu ---

fail, slabo flejmik pociagnales  ;D

tbh mysle tak samo jak ty O0

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej