Śmietnisko > Flamewar

Flame o silvii/mystiqu

<< < (12/28) > >>

devilsbirth:

--- Cytat: silvia w Luty 06, 2010, 01:59:47 ---Za inne poglady juz nie... no chyba, ze np. na drastyczne tematy takie jak aborcja, gdzie pieprzyl bys iz kobieta musi urodzic dziecko, nawet jesli zagraza jej to zyciu - wtedy zagrozil bym twojemu.
--- Koniec cytatu ---
A co to za różnica czy ktoś twierdzi, że aborcja jest niedopuszczalna w żadnym wypadku, czy że Allah jest jedynym prawdziwym bogiem albo, że jedząc mięso jesteś mordercą? Za jedno lejesz za drugie nie? Zaprawdę powiadam ci - głupi jesteś.

--- Cytat: silvia w Luty 06, 2010, 01:59:47 ---Rownalo sie to z moja riposta w ktorej mu napisalem, ze jest ciota, skoro robil by laske kumplom i to, iz chodzi na silownie i jezdzi ch*jowo stuningowanym seatem cordoba
--- Koniec cytatu ---
To chyba nie wymaga komentarza

--- Cytat: silvia w Luty 06, 2010, 01:59:47 ---Skonczylo sie z jego strony na tym, iz nie mieszkam w polsce.
Ale... jakos iz nie moglem tak zostawic sprawy jak bylem w rodzimym miescie, wiec gdy go znalazme, to podbilem do niego. Po zaliczeniu gleby nie byl taki madry w gebie. A szkoda :(
--- Koniec cytatu ---
Mam kolegę który też jest taki cwaniak jak ty, jest silny i potrafi przyp., więc nikt nie poszedł i go nie sklepał tylko mu podpalili samochód. Wie kto to zrobił i wie za co, ale jak się odgryzie to mu spalą mieszkanie. Więc nie graj chojraka jaki to ty nie jesteś, bo dupa jesteś.

--- Cytat: silvia w Luty 06, 2010, 01:59:47 ---Z drugiej strony... mamy takich centralowcow - zastanowcie sie. Ilu z was bylo by w stanie powiedziec cokolwiek sie kryje pod "zostalem ocenzurowany" mi prosto w twarz?
--- Koniec cytatu ---
Ja.

Straszny:
 nawet taki ciekawy temat Mystiq musiał zamienić w debilny troll: "jaki jestem zajebisty".

taka propozycja dla moderatorów, jako że temat jest naprawde wartościowy - może posprzątać kretyńskie teksty że mystiq jedzie na zjazd spuszczać wpierdol "wszystkim" ? Od czasu jak sie odezwał wartość merytoryczna całej wątku  spadła  do zera. Naprawde szkoda.

Voulture:
Nie moge posprzatac tego tematu - boje sie, ze mnie mystik znajdzie i pobije.

silvia:

--- Cytat: Voulture w Luty 06, 2010, 17:07:34 ---Nie moge posprzatac tego tematu - boje sie, ze mnie mystik znajdzie i pobije.

--- Koniec cytatu ---

Chyba mnie ze swoimi kolegami pomyliles - ja nie groze przez neta.

Shaila Er:

--- Cytat: Voulture w Luty 06, 2010, 17:07:34 ---Nie moge posprzatac tego tematu - boje sie, ze mnie mystik znajdzie i pobije.

--- Koniec cytatu ---

Zwiększ masę!  ::)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej