Śmietnisko > Flamewar
Flame o silvii/mystiqu
Voulture:
--- Cytat: silvia w Luty 06, 2010, 17:32:00 ---Chyba mnie ze swoimi kolegami pomyliles - ja nie groze przez neta.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: silvia w Luty 06, 2010, 01:59:47 ---z punktu widzienia tego co jest "wysmiewany i obrazany" jestem w stanie ci powiedziec, ze gdybym pofatygowal sie na "zlot" to dalbym wpierdol wszystkim. Dlaczego? dlatego, iz to czy obrazasz mnie (akurat nie ty... inni) na forum czy w prawdziwym zyciu nie robi mi roznicy.
--- Koniec cytatu ---
Ichneumon v2.0
Vic Brunner:
who is mystiq? :o :o :o
Szakal:
--- Cytat: Vic Brunner w Luty 06, 2010, 19:04:37 ---who is mystiq? :o :o :o
--- Koniec cytatu ---
mystiq=sylvia
Goomich:
--- Cytat: Michal G w Luty 06, 2010, 09:49:34 ---Jeśli jest się świadkiem przestępstwa to niezgłoszenie tego Policji jest przestępstwem. Tak więc każdy, kto wie o oszustwach, hazardzie, pedofilii w internecie MUSI zgłosić to Policji.
--- Koniec cytatu ---
Bzdura.
Siewca Titum:
--- Cytuj ---z punktu widzienia tego co jest "wysmiewany i obrazany" jestem w stanie ci powiedziec, ze gdybym pofatygowal sie na "zlot" to dalbym wpierdol wszystkim. Dlaczego? dlatego, iz to czy obrazasz mnie (akurat nie ty... inni) na forum czy w prawdziwym zyciu nie robi mi roznicy.
--- Koniec cytatu ---
Najpierw musiałbyś wstać z krzesła i podnieść 7mio milowy brzuch. Pewnie wykończyłoby Cię nadciśnienie. pzdr.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej