Śmietnisko > Flamewar
Flame o silvii/mystiqu
Soulscream:
--- Cytat: Nerxes w Styczeń 27, 2010, 10:12:06 ---Kiedys powiedzialem Mystiq'owi ze jesli jedna osoba nazywa go koniem to powinien dac jej w ryj, a jesli mowia mu to trzy osoby topowinien sie zastanowic :) Ale jesli mowia mu to wszyscy na okolo to powinien jednak kupic siodlo :D
Na centrali opierdzielili go juz chyba wszyscy, teraz widac ze dostalo mu sie za to samo od innych ludzi nie zwiazanych z c0ven, BUFU i BOB'em :P Obawiam sie jednak ze on to zignoruje i dalej bedzie mial przeswiadczenie ze to jednak ON ma racje a wszyscy inni sie myla :D
--- Koniec cytatu ---
Well ja caly czas twierdze, ze kiedys sie dorasta - jezeli sie to juz zrobilo to chociaz sie zmienia.
gregor40:
Przestańcie już kopać leżącego.. Żal mi go... W sumie znałem ten wątek z forum PL ale nie skojarzyłem z naszym kwiatuszkiem :2funny:
Xarthias:
--- Cytat: Michal G w Styczeń 27, 2010, 10:26:13 ---Przestańcie już kopać leżącego.. Żal mi go... W sumie znałem ten wątek z forum PL ale nie skojarzyłem z naszym kwiatuszkiem :2funny:
--- Koniec cytatu ---
To pomyśl o biednych moderatorach, którzy muszą czytać wszystkie jego wypociny, przed wywaleniem ich do kosza, żeby zwykli użytkownicy się denerwować nie musieli... Akceptowany jest może jeden na pięć jego postów (z wyłączeniem tego wątku akurat :P ), a i ten zaakceptowany często ledwo nadaje się do czytania...
;)
horax:
--- Cytat: Xarthias w Styczeń 27, 2010, 10:29:17 ---To pomyśl o biednych moderatorach, którzy muszą czytać wszystkie jego wypociny, przed wywaleniem ich do kosza, żeby zwykli użytkownicy się denerwować nie musieli... Akceptowany jest może jeden na pięć jego postów (z wyłączeniem tego wątku akurat :P ), a i ten zaakceptowany często ledwo nadaje się do czytania...
;)
--- Koniec cytatu ---
Współczuję moderatorom, nie :P :2funny:
Auenarel:
--- Cytuj ---LEAVE YOUR ENTER KEY ALONE!!!
By the way,
I stopped reading your posts every time
you made it look like you were writing a poem.
You are proving you are an idiot every time you post. So, just do yourself a favor and either stop posting, or kill yourself. No one cares about you. You are not funny. You are not good. Take it from me. I'm a goddamn legend at mediocrity, and I know that you're a fucking steaming sack of failshit.
Now, just fucking die. Get the fuck out. No one wants you here. Your parents should have practiced more substantial birth control.
--- Koniec cytatu ---
buhehe czytam wlasnie 3 strone, omg ale go tam zjechali no coz teraz juz wszyscy(noo prawie:) ) wiedza jaki to masta jest mystiq...:D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej