Śmietnisko > Flamewar
Flame o silvii/mystiqu
Soulscream:
--- Cytat: Kombat w Styczeń 27, 2010, 08:08:16 ---Tak skoro o wilku mowa to nie wiem czy wszyscy widzieli tą perełke.
Ja tam sobie to czytam za każdym razem jak mam zły humor, pomaga zawsze :D
--- Koniec cytatu ---
wow just wow :O
silvia:
--- Cytat: Kombat w Styczeń 27, 2010, 08:08:16 ---Tak skoro o wilku mowa to nie wiem czy wszyscy widzieli tą perełke.
Ja tam sobie to czytam za każdym razem jak mam zły humor, pomaga zawsze :D
--- Koniec cytatu ---
Przyklad tego co mowie - grozenie na zycie przez internet. Wasz poziom, nie?
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: silvia w Styczeń 27, 2010, 08:48:36 ---Przyklad tego co mowie - grozenie na zycie przez internet. Wasz poziom, nie?
--- Koniec cytatu ---
Przyznam, ze z okazji tego topicu nawet cie odignorowalem - ale powoli przestaje rozumiec, co piszesz. Masz tak na wszystkich forach, na ktorych piszesz? Czy moze tylko tutaj i znami postanowiles dzielic sie perelkami swych przemyslen w sposob kompletnie dyskwalifikujacy cie jako rozmowce?
Straszny:
doskonałe :2funny:
https://pandemic-legion.com/forums/showthread.php?t=21200 - zajrzałem do tego wątku i od razu poprawiła mi sie ocena Pandemiców - chłopaki wyczuli gościa idealnie. Czyta sie jakbyśmy to sami pisali, bez cenzury.
Mystiq po xxx próbach dostania sie do bufu przez dobrze ponad rok, jak widze doszedł do wniosku "i tak nie chciałem do nich nigdy" :2funny: :2funny:
btw
ten dopisek przy postach "dziadzia" to był do mnie ? :2funny: :2funny: :2funny: lol ... 30latków tak nazywasz? ile ty masz dzieciaku lat? Chcesz cos ode mnie prywatnie czy cos że robisz takie kretyńskie wycieczki ?
ten tekst jest świetnym podsumowaniem:
"You are bad at Eve - including, but not exclusive to: fitting ships, theorycrafting and tactics, character planning, and just general piloting - you're about as literate as a 15 year old Haitian, you have a weak grasp on math and logic, and you are terrible at defending your ~e-honoure~. Oh, and your name is ridiculous.
Now, on a more personal note that doesn't include the phrase "u a fattie" or "lol ur teenager", (although they are clearly examples of an intellect that is firing on all cylinders): before you feel the urge to spread your seed, remember that this world has already seen enough examples of mediocrity. Please spare us. It may very well be the only useful thing you are capable of."
signed.
Nerxes:
Kiedys powiedzialem Mystiq'owi ze jesli jedna osoba nazywa go koniem to powinien dac jej w ryj, a jesli mowia mu to trzy osoby topowinien sie zastanowic :) Ale jesli mowia mu to wszyscy na okolo to powinien jednak kupic siodlo :D
Na centrali opierdzielili go juz chyba wszyscy, teraz widac ze dostalo mu sie za to samo od innych ludzi nie zwiazanych z c0ven, BUFU i BOB'em :P Obawiam sie jednak ze on to zignoruje i dalej bedzie mial przeswiadczenie ze to jednak ON ma racje a wszyscy inni sie myla :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej