Śmietnisko > Archiwum

Do kosza

<< < (5/8) > >>

Doom:
Trzon LFN powstał z Rave i chyba z jeszcze jakiegoś starego C0venowego korpa... o to chodzi?

Ezachiel:

--- Cytat: Doom w Styczeń 20, 2010, 00:39:46 ---Trzon LFN powstał z Rave i chyba z jeszcze jakiegoś starego C0venowego korpa... o to chodzi?

--- Koniec cytatu ---
Chyba tak, ale teraz już wypadalo by posprzątać watek z tych głupot.

Dradiel:

--- Cytat: Edmund w Styczeń 20, 2010, 00:32:54 ---No dobra, ale sorx ze tak powiem ... pierw było wolf brigade > powstał nhun > powstało furry i ptf ... bo nhun sie pokłucili industriale z pvp-erami o kase, tak w skrócie ... o jakim rozłamie mówicie w ptf ??? Chyba nie chodzi o czasy ION i poźniejsze ... ?

--- Koniec cytatu ---

Chodzi o rozłam po tym jak Keri przestał grać. Trzon pvp odszedł, a w PTF-ie zostali praktycznie industrialni. CEO został wtedy Janusz Rvn.

Aenyeweddien:

--- Cytat: Edmund w Styczeń 20, 2010, 00:32:54 ---No dobra, ale sorx ze tak powiem ... pierw było wolf brigade > powstał nhun > powstało furry i ptf ... bo nhun sie pokłucili industriale z pvp-erami o kase, tak w skrócie ... o jakim rozłamie mówicie w ptf ??? Chyba nie chodzi o czasy ION i poźniejsze ... ?

--- Koniec cytatu ---

No dokładnie nie było tak ;)
Nie wiem kiedy dokładnie powstało Fury ale było to dużo wcześniej niż piszesz... W każdym razie jak latałam w NHUN to Fury już było i miało niezłą renomę...
A z rozpadu NHUN powstał Rave, PTF i BAS3

--- Cytat: Sammani w Styczeń 20, 2010, 00:26:26 ---Najwyrazniej po 4 latach ciagle te wydarzenia wywoluja u Ciebie podwyzszenie cisnienia.  :coolsmiley: Nie przypuszczalem, ze krotkie zdanie naswietlajace historie korpa wywola swieta krucjate prostowania historii i udowadnianie, ze "moja racja jest mojsza, a twoja jest twojsza".  Jesli czujesz nieodparta chec naginania historii do swojej wizji, to Loc0 zalozyl topic od tego.

--- Koniec cytatu ---

To nie jest chęć naginania historii po prostu z mojego punktu to inaczej wyglądało... A wszystko zaczęło się psuć jak sojusz 3FA (do którego należało PTF) najechały pszczółki...

gosseb:

--- Cytat: Aenyeweddien w Styczeń 19, 2010, 21:45:23 ---A mnie zastanawia co sorka osoba która jest w PTF od maja 2008 może wiedzieć nt rozłamu który miał miejsce na przełomie października i listopada 2005 roku...
A i w PTF nie została banda noobów a cały skład techniczny... A co do składu pvp to w większości poszedł do Fury a stamtąd do BUFU...

--- Koniec cytatu ---

No i?  ???
Odnoszę wrażenie, że istnieje tutaj jakieś kółko wzajemnej adoracji i jeśli się do niego nie należy to bez względu na to czy gra się tydzień, miesiąc czy rok i ma coś ciekawego do powiedzenia to należy to zdyskredytować czym prędzej.
Nie ma co, świetna zachęta dla nowych graczy i reklama tego zachwalanego wyżej community.

Over and out o7

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej