Śmietnisko > Archiwum
Do kosza
Doom:
Nie przesadzacie?
Flem mógł trafić w gorsze towarzystwo.. weźmy takiego Teriona albo mistyqa :2funny: :2funny: :2funny:
Aenyeweddien:
--- Cytat: gosseb w Styczeń 19, 2010, 15:08:13 ---Sorry. Po prostu od kiedy czytam to forum to Sammani pisze bardzo wiarygodnie jak dla mnie, stąd też moje zainteresowanie ogłoszeniem i troska i jakość wątku :knuppel2: A takie wtręty po prostu wprowadzają zamęt :buck2:
--- Koniec cytatu ---
A mnie zastanawia co sorka osoba która jest w PTF od maja 2008 może wiedzieć nt rozłamu który miał miejsce na przełomie października i listopada 2005 roku...
A i w PTF nie została banda noobów a cały skład techniczny... A co do składu pvp to w większości poszedł do Fury a stamtąd do BUFU...
Ashura:
--- Cytat: Aenyeweddien w Styczeń 19, 2010, 21:45:23 ---A mnie zastanawia co sorka osoba która jest w PTF od maja 2008 może wiedzieć nt rozłamu który miał miejsce na przełomie października i listopada 2005 roku...
A i w PTF nie została banda noobów a cały skład techniczny... A co do składu pvp to w większości poszedł do Fury a stamtąd do BUFU...
--- Koniec cytatu ---
Może się zwyczajnie chłopak interesuje. W końcu przez półtora roku w korpie można usłuszeć sporo opowieści od starszych graczy.
Ja na przykład przestałem grać pół roku przed rozpadem NHUN, a jeszcze przez dobry rok miałem info co się działo w tym korpie i innych, które powstały po nim (PTF, Fury).
Sammani:
--- Cytat: Aenyeweddien w Styczeń 19, 2010, 21:45:23 ---A mnie zastanawia co sorka osoba która jest w PTF od maja 2008 może wiedzieć nt rozłamu który miał miejsce na przełomie października i listopada 2005 roku...
--- Koniec cytatu ---
Najwyrazniej po 4 latach ciagle te wydarzenia wywoluja u Ciebie podwyzszenie cisnienia. :coolsmiley: Nie przypuszczalem, ze krotkie zdanie naswietlajace historie korpa wywola swieta krucjate prostowania historii i udowadnianie, ze "moja racja jest mojsza, a twoja jest twojsza". Jesli czujesz nieodparta chec naginania historii do swojej wizji, to Loc0 zalozyl topic od tego.
Ezachiel:
No dobra, ale sorx ze tak powiem ... pierw było wolf brigade > powstał nhun > powstało furry i ptf ... bo nhun sie pokłucili industriale z pvp-erami o kase, tak w skrócie ... o jakim rozłamie mówicie w ptf ??? Chyba nie chodzi o czasy ION i poźniejsze ... ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej