Eve Online > Dyskusje ogólne

Głupie i niegłupie fity

(1/3) > >>

Egnos:
Jakkolwiek glupie by nie byly te wtopy to jednak nie zasluguja na znalezienie sie w tym watku, sa tutaj dziesiatki takich samych, rownie glupich i niesmiesznych...

A co do tego dreja to czasami nie ma wyjscia i trzeba shield tankera sfitowac pod armor, chocby dlatego ze leca z nami same armorowe logistyki, nie znam histori smierci tego dreja, ale jednego jestem pewien, to nie jest dobry watek do chwalenia sie kilami :buck2:

Straszny:
zgadzam się z Egno, ten Drake nie wygląda na noob-fit, raczej spełnił wymagania FC i poleciał tak jak mu kazano, "jak już k...a bierzesz dreja to tak jak reszta k....a zrob go na armorze i do czegoś sie przydaj.. ; do czego? ; no chociaż takluj". Fit na pewno nie jest śmieszny.

Ja np latałem Rapierem na armor tanku z 2 tracking disruptami, też trafie do najśmieszniejszych wtop ?  :)

Kara Mon:
niby jakis sens ten fit moze mialby w odpowiednich warunkach, ale czy pasowal do gangu myrmidon+caracal? O0

Porzeczka:
trzeba raczej poszukac geddona na shield tanku bo to nawet jak FC kaze jest dosc glupim pomyslem :D

Colonel:
Co głupiego jest w tym ze gedon ma max dmg, dobry tracking i zwrotnosc jak na beesa i bufor tarczy kiedy leci z gangiem pompowanym przez scymitary?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej