Eve Online > Dyskusje ogólne
Głupie i niegłupie fity
Rabbitofdoom:
raczej nie dokladnie sa glupie fity i jest ich od licha i ciut ciut ale sa fity ktore przy danym zalozeniu taktycznym maja sens. A ze spadly no coz...
Ezachiel:
Podobne podejscie ma w sumie i Agony, czasem mozna znaleść takie kwiatki na KB po stronie agony że glowa mała ... ja ostatnio leciałem zfitowanym tank na tarczy geddonem z 4 wcs-ami i tylko sie modlilem zeby mnie nikt nie puknol bo bedzie smiech ^^
No ale to byl fit calkowicie na potrzeby jednej akcji, jednej jedynej i całkowicie wg pomysłu FC kierujacego akcją ... w sumie ten pomysł teraz też mógł by się sprawdzić w bitwach flot o ile wyłaczenie paru noob bs-ów z odpowiednim fitem ma sens :)
Loc0:
Blehh jak dla mnie ten dzial "Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy" moglby juz w ogole zostac znikniety, bo polowa zawartowsci to fity postowane przez graczy, ktorzy zwyczajnie nie potrafia sobie wyobrazic ich zastosowania. Te ktore sie jeszcze nadaja sa zawsze z cyklu "ale to juz bylo". No chyba zeby zostawic ten watek dla smiesznie sfitowanych capsow i factionow, ktore nie podchodza cena pod "najdrozsze"?
Wracajac do ewentualnego zamkniecia (co by forum nie zasmiecac) - ja tego watku juz nie czytam bo spodziewam sie tam juz tylko kestreli i caracali :D. Mozna machnac ankiete czy by sie go nie pozbyc.
Crux:
--- Cytat: Loc0 w Styczeń 23, 2010, 13:06:58 ---Blehh jak dla mnie ten dzial "Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy" moglby juz w ogole zostac znikniety(...)
--- Koniec cytatu ---
Popieram O0, ale jak znam życie to znajdzie się grono osób, które do tego nie dopuszczą :buck2:
Nawigacja
Idź do wersji pełnej