Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Delve War III

<< < (13/76) > >>

Totalizator:
 :2funny:

Dobrze, ale wiesz że dreptacie tak w miejscu już drugi tydzień i dopiero w poniedziałek okaże się czy wystarczająco dużo osób jest na tyle zmotywowanych do walki ze Złem W Czystej Postaci żeby na drugi dzień nie iść do pracy/szkoły/uczelni  O0

Ja np. nadal nie odespałem porządnie wczorajszej bitwy a że sesja się zbiliża to mój udział w wojnie z Siłami Kosmicznego Dobra będzie raczej malał niż rósł  :laugh:

Ian666:
Twój czifu Mittani nie tak dawno mówił że do stycznia IT przestanie istnieć. Jak widać trochę się walnął w kalkulacjach bo nie tyle IT istnieje nadal, co kontroluje już cały region Fountain. Nawet ty dobrze wiesz że cała ofensywa w 49- na początku miała jeden cel - odciągnąć was od Fountain, co się udało wyśmienicie. Efekt taki że Pandemici, SOT i wy przerzucacie się nawzajem oskarżeniami kto dał mocniej tyłka w obronie Fountain, śmiem twierdzić że to koniec wspólnej telenoweli :)

PL/SOT/GS nie dało rady obronić się przed IT & co mając na głowie SW w 49-. Teraz PL i SOT wypadają z gry, zostaje samo GS (nie wspominam ZAF bo są tak samo bezużyteczni jak SOT). Naprawdę uważacie że skoro nie daliście rady obronić Fountain wcześniej, obronicie Delve mając mniej ludzi a więcej terenu niż poprzednio? Waszą główną bronią jest wasza timezona, tak masz racje ludzie muszą pracować i tak dalej, ale dzisiejsze walki w 49- pokazały że jeśli coś wyjdzie wam w weekend - nie dacie rady tego obronić.

I tak Molle liczy że w pewnym momencie pękniecie i oddacie Delve. Zawsze tak jest że konflikt dochodzi do punktu G po przekroczeniu którego jedna ze stron przestaje się bronić. Ludzie czują trupa w powietrzu, zapala im się lampka "abandon ship" i od tego momentu ich jedynym celem jest ewakuacja własnych assetsów w bezpieczne miejsce.

Straszny:
oni nie są Kosmicznym Dobrem, oni są normalni  :)

walczą z gigantyczną masą rozwydrzonych amerykańskich nastolatków robiących trzode z gry, prowadzoną przez grupę inteligentnych i cfanych dyrektorów.

Rabbitofdoom:

--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Styczeń 16, 2010, 15:09:23 --- :2funny:

Dobrze, ale wiesz że dreptacie tak w miejscu już drugi tydzień i dopiero w poniedziałek okaże się czy wystarczająco dużo osób jest na tyle zmotywowanych do walki ze Złem W Czystej Postaci żeby na drugi dzień nie iść do pracy/szkoły/uczelni  O0

Ja np. nadal nie odespałem porządnie wczorajszej bitwy a że sesja się zbiliża to mój udział w wojnie z Siłami Kosmicznego Dobra będzie raczej malał niż rósł  :laugh:

--- Koniec cytatu ---

Dopiero drugi. Ludzie przygotowywali sie na ta wojne od dawna i z zalorzeniem ze nie skonczy sie jutro albo za tydzien.

Basergore Kragdob:
no i powalczone :( node peszedl sie pasc :( ale przynajmniej duzo smiechu na vencie :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej