Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Delve War III
Julius Septimus:
Bardzo słaby damage control ::) Widze, że ten high end był dla IT tak ważny, że wysłali do ataku na niego całe hordy w postaci... nikogo? :D
Nareszcie jakiś postęp w 49-. Żałuję tylko, że o 3 z minutami stwierdziłem, że pewnie znowu nic z tego nie będzie i poszedłem spać :(
Skeer:
Komp mi padł akurat gdy w 4-07 robiłem podchody na cloakujący gang GS i tyle było z zabawy - nie zaryzykowałem logowania 20km od jednego z sabrów, a dread w 49 nie mógł wczytać systemu :(
Ogólnie powiem tak - największym sukcesem GS jest ta frustrująca kampa w 4-07. Sami cloakerzy, banki, gankują w 18 jeden cel, przed 5 już spierdalają (lol).
A i tak najlepszy był mój kumpel z korpa, który na wariata przedwczoraj wskoczył tempestem snipe, zdjął dyktę i spokojnie podbił do gejta na scramblu :D
horax:
To chyba ten Maelstrom wprawił Bruce'a w taki nostalgiczno-sarkastyczny nastrój.
Goonsi opuszczeni przez swoich sprzymierzeńców i zaatakowani z dwóch stron nie dają rady nawet we własnym prime time. Trochę żałuję, że już nie biorę w tym udziału, bo siedzenie w walcu nawet do 6 rano by mi nie przeszkadzało :)
Totalizator:
--- Cytat: Aeon Horax w Styczeń 16, 2010, 14:25:16 ---To chyba ten Maelstrom wprawił Bruce'a w taki nostalgiczno-sarkastyczny nastrój.
Goonsi opuszczeni przez swoich sprzymierzeńców i zaatakowani z dwóch stron nie dają rady nawet we własnym prime time. Trochę żałuję, że już nie biorę w tym udziału, bo siedzenie w walcu nawet do 6 rano by mi nie przeszkadzało :)
--- Koniec cytatu ---
Dwa maelstromy, drugi zdążył polecieć do posa z 0 struktury zanim eksplodował i nie dał mi nawet lossmaila.
Ian666:
Widzisz Bruce gdyby chodziło o jakiś no name'owy alians typu ZAF, nikt by nie ruszył palcem i nie wstawał na alarm clocka. Walka z GS to zupełnie co innego, to walka dobra (SW) z definicją zła w czystej postaci (GS). Tutaj ludzie nie patrzą na zegarek, są mocno zmotywowani i gotowi na wiele alarm clocków na bardzo długie oblężenia - wszystko co będzie trzeba aby was wymazać z mapy, a następnie polować na niedobitki które będą szukać schronienia w korpach z NC.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej